Таро Колесо Року: Королева Чаш / Кубків // Таро Колесо Года: Королева Чаш / Кубков

 Таро Колесо Року : Королева Чаш / Кубків "Сеньйора Ніжності" 

На терасі з витонченими перилами ми бачимо Королеву Чаш. У руках вона тримає великий Кубок. Одягнена жінка в розкішну сукню спокійних тонів. На обличчі Королеви читається участь і співчуття. За спиною Королеви тераса, увита квітами берізки, квітки заспокоєння, покірності, краси і непостійності. Сама ж Королева прикрасила себе квіткою яскраво червоної троянди. Буйна зелень, яскраве блакитне небо оточують жінку. Аркан Королева Чаш говорить про любов, розуміння, м'якість і податливість. Жінка мрійлива і задумлива, живе емоціями, забуваючи про розум. Вона непрактична, часто уразлива, намагається оточити себе комфортом і жити у безпеці. Аркан асоціюється з матір'ю або дружиною.

Час Королеви Чаш - перші години після світанку, перше весняне тепло, кінець березня - квітень, кращий період для проведення чищень у будинку і здійснення ритуалів родючості. Час створення сім'ї, період комфорту і захищеності. Вік Королеви Чаш - 18 - 28 років, заміжжя, народження первістка. 

Подія Аркана - знайомство з ніжною, чуйною, добросердною жінкою, зустріч з матір'ю і розмови з нею "по душах", заміжжя, народження дитини. Глибока участь в проблемі. 

Людина по Королеві Чаш м'яка і ніжна. Своїм теплом, добродушністю і ніжністю щедро ділиться з оточенням, зігріває і заспокоює. Але Королева Чаш, як дитина, часто буває наївна, мінлива і непосередня. Вона чуйна і доброчесна, має відмінну інтуїцію.  Свої обіцянки вона виконує завжди. Є тільки одно але. Королева Чаш не любить вирішувати проблеми реального життя. Та і не уміє вона це робити. Тому вона віддає перевагу близькому кругу друзів для спілкування. Или взагалі самотність. Королева Чаш будує свій власний світ фантазій, в якому їй затишно. Вона пасивна зовні, пристрасті киплять усередині. Королева Чаш має величезний магічний потенціал і внутрішню силу. Відмінна цілителька і травница, приготує настої будь-якої складності . 

Вона - дбайлива дружина і мати, часто має високий соціальний статус. Занурена в творчість або просто надихає своєю присутністю Лицарів і Королів. У любові поява Королеви Чаш говорить про нове знайомство, яке закінчиться створенням міцної пари або довгою дружбою. Будинок Королеви Чаш гостинний і відкритий, а її чоловік завжди знає, що його чекають, обігріють і оточать турботою. 

А ось на роботі атмосфера зовсім не робоча. Ти потрапляєш в домашній затишок, справи течуть неквапливо. Тут важлива чуйність, емоції, взаємодопомога, а результат... який буде, такий і буде. Часто Королеви Чаш - творчі особи або працюють в цій сфері. Доход у Королеви Чаш стабільний і хороший, часто вона протегує іншим.

Здоров'я у Королеви Чаш відмінне. Вона часто має багато дітей, наповнена життєвими силами. Навіть фігура у Королеви Чаш міцно збита, часто із зайвою вагою. Але це не від того, що вдається до надмірностей. Яущо ті уважно подивишься на малюнок, то побачиш астрологічний знак Тільця, що міцно стоїть на землі, збалансований і гармонійний Хвороби по Аркану не є небезпечні, якщо оточити людину турботою, теплом, то ти навіть не помітиш, як хвороба зникне. А ще Корольова Чаш зварить свій відмінний цілющий відвар і будь-яка хвороба відступить. 

Аркан Королева Чаш / Кубків радить проявити турботу і чуйність, вслухатися, що говорить твоя інтуїція, глибоко відчути проблему. Це дозволить тобі прийняти вірне рішення і швидко повернути ситуацію до кращого. Королева Чаш - це емоції, які несуть тобі задоволення, допомагають відчути навколишній світ, побачити за допомогою інтуїції.

Королева Чаш часто дає заступництво, емоційну підтримку і допомогу впливової жінки.

 У перевернутому положенні Корольова Чаш дуже уразлива, вона інфантильна і почуває себе беззахисною. Але вона боїться довіритися, не приймає допомогу. Просто пливе за течією, закинувши почуття в запорошену комірку. Перевернута Королева Чаш часто цинічна, злісна, агресивна. Вона відмовляється від доброчесності і пускається в усі тяжкі. Це може бути нерозбірливий секс, зловживання алкоголем або наркотиками. Вона сама потребує зашите і таким чином залучає до себе увагу.




_____________________________________________________________

Таро Колесо Года: Королева Чаш / Кубков "Сеньора Нежности"

На террасе с изящными перилами стоит Королева Чаш. В руках она держит большой Кубок. Одета женщина в роскошное платье спокойных тонов. На лице Королевы читается участие и сострадание. За спиной Королевы терраса, увитая цветами вьюнка, цветка умиротворения, покорности, красоты и непостоянства. Сама же Королева украсила себя цветком ярко красной розы. Буйствует зелень, яркое голубое небо окружают женщину.

Аркан Королева Чаш говорит о любви, понимании, мягкости и податливости. Женщина мечтательна и задумчива, живет эмоциями, забывая о разуме. Она непрактична, часто уязвима, старается окружить себя комфортом и жить в безопасности. Аркан ассоциируется с матерью или женой.

Время Королевы Чаш - первые часы после рассвета, первое весеннее тепло, конец марта - апрель, лучший период для проведения чисток в доме и совершения ритуалов плодородия. Время создания семьи, период комфорта и защищённости. Возраст Королевы Чаш - 18 - 28 лет, замужество, рождение первенца.

Событие Аркана - знакомство с нежной чуткой, добросердечной женщиной, встреча с матерью и разговоры с ней "по душам", замужество, рождение ребёнка. Глубокое участие в проблеме.

Человек по Королеве Чаш мягкий и нежный. Своим теплом, добродушием и нежностью щедро делится с окружающими, согревает и успокаивает. Но Королева Чаш, как ребёнок, часто бывает наивна, переменчива и непосредственна. Она чувственна и добродетельна, обладает отличной интуицией.  Но свои обещания она выполняет всегда. Есть только одно но. Королева Чаш не любит решать проблемы реальной жизни. Да и не умеет она это делать. Поэтому она предпочитает близкий круг друзей для общения. Или вообще одиночество. Королева Чаш строит свой собственный мир фантазий, в котором ей уютно. Она пассивна внешне, страсти кипят внутри. Королева Чаш обладает огромным магическим потенциалом и внутренней силой. Отличная целительница и травница, приготовит настои любой сложности . 

Она - заботливая жена и мать, часто обладает высоким социальным статусом. Погружена в творчество или просто вдохновляет своим присутствием Рыцарей и Королей.

В любви появление Королевы Чаш говорит о новом знакомстве, которое закончится созданием крепкой пары или долгой дружбой. Дом Королевы Чаш гостеприимный и открытый, а ее мужчина всегда знает, что его ждут, обогреют и окружат заботой. А вот на работе атмосфера совсем не рабочая. Ты попадаешь в домашний уют, дела текут неторопливо. Здесь важна чуткость, эмоции, взаимопомощь, а результат... какой будет, такой и будет. Часто Королевы Чаш - творческие личности или трудятся в этой сфере. Доход у Королевы Чаш стабильный и хороший, часто она покровительствует другим. 

Здоровье у Королевы Чаш хорошее. Она часто имеет много детей, наполнена жизненными силами. Даже фигура у Королевы Чаш крепко сбитая, часто с лишним весом. Но это не от того, что предаётся излишествам. Болезни по Аркану не опасны, если окружить человека заботой, теплом, то ты даже не заметишь, как болезнь исчезнет. А ещё Королева Чаш сварит свой отменный целебный отвар и любая болезнь отступит.

Аркан Королева Чаш / Кубков советует проявить заботу и чуткость, вслушаться, что говорит твоя интуиция, глубоко прочувствовать проблему. Это позволит тебе принять верное решение и быстро повернуть ситуацию к лучшему. Королева Чаш - это эмоции, которые несут тебе удовлетворение, помогают прочувствовать окружающий мир, увидеть с помощью интуиции.

 Королева Чаш часто даёт  покровительство, эмоциональную поддержку  и помощь влиятельной женщины.

В перевёрнутом положении Королева Чаш очень уязвима, она инфантильна и чувствует себя беззащитной. Но она боится довериться, не принимает помощь. Просто плывёт по течению, забросив чувства в пыльный чулан. Перевёрнутая Королева Чаш часто циничная, злобная, агрессивная. Она отказывается от добродетели и пускается во все тяжкие. Это может быть неразборчивый секс, злоупотребление алкоголем или наркотиками. Она сама нуждается в зашите и таким образом привлекает к себе внимание.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам