Таро Колесо Року : Туз Жезлів / Палиць // Таро Колесо Года: Туз Жезлов / Посохов

Таро Колесо Року : Туз Жезлів / Палиць "Іскорка Літа". 

Травнева жердина міцно увійшла до землі, а її верхівка прикрашена стрічками і вінком і йде високо в небо. Стрічки танцюють по вітру і обвивають жердину в нестримному танці, що оспівує життя. На самій вершині жердини сяє Сонце, що вже набуло  повної сили. Його тепло зігріває землю, яка вже готова прийняти і виростити іскри нового життя. Це - Бельтайн, молодість, енергія життя і пристрасне бажання. 

А між стрічками танцює і веселиться Дух Вогню. Він молодий і безшабашний, але на поясі ти бачиш дозрілі соняшники, символ Сонця, родючості і Лугносада, що наближається. Він говорить тобі: якою енергією ти зарядишся зараз, такий і урожай отримаєш восени.

Туз Жезлів - це і є той імпульс, Іскорка Літа, порив свіжого вітерця (https://anabureju.blogspot.com/2020/07/blog-post_22.html). Величезна сила твого бажання, активність і енергія Життя. Початок руху і зростання, урочистість самого життя, нестримні веселощі, сексуальність, бурхливий кругообіг подій. Творчість і винахідливість, політ фантазії. 

Час Аркана Туз Жезлів - це бурхливе зростання, зародження нового, розваг і вседозволеності. У добі - 9 година ранку, середина між сходом і полуднем. Початок травня, коли тепло вже і вдень, і в нічний час. Вік людини - 18 - 21 рік, гори по плечу, амбіції і безшабашність переважають над розумом. Туз Жезлів - це сплеск, спалах. Сексуальний потяг і свята.

Людина - Туз Жезлів - імпульсивний авантюрист, життєрадісний і нестримний. Він легко розлучається з минулим, не боїться експериментувати. Туз Жезлів завжди вважає, що кращі часи у нього попереду, не варто засмучуватися через дрібні неприємності. Він - творча людина, яка тонко  відчуває своє оточення, пристрасний коханець, любитель застолий і вечірок. 

У любові Туз Жезлів на перше місце виводить сексуальну близькість. У сімейній парі - оновлення сексуальних стосунків. Поява Туза Жезлів говорить про хороший секс і можливість зачати дитину.

У діловій сфері - вдалий початок підприємства, особливо пов'язаного з творчістю. Осяяння і нові ідеї. Доход залежить від того, що ти вклала в справу. Що посіяла, то і збереш. 

Здоров'я - величезний потенціал енергії і високий життєвий тонус. Якщо з'являється хвороба, то вона несподівано уривається в твоє життя, розвивається миттєво. Усі процеси прискорюються. Але і одужання теж не затримується.

Порада Туза Жезлів : не зволікай, починай діяти енергійно, ініціативно. Не контролюй рух, віддавайся волі і пориву вітру, який винесе тебе на вершину. Реалізуй свої бажання без затримки, накопичуй енергію для того, щоб могутньо запустити процес, який рухатиметься від цього імпульсу. Механізм працює чітко і злагоджено. Зараз - самий час для початку нового етапу, закладки майбутнього результату і активного фінішу.

У перевернутому положенні: інертність і стриманість, пригнічення емоцій не дозволяє тобі зарядитися енергією або почати нову справу. У шумній компанії тобі незатишно, творчі пориви засихають на кореню. Навіть якщо ти стартувала швидко і добре, то недолік енергії зупиняє зростання і розвиток. І зводить результат до нуля. Міняй полюси або ти даремно розтратиш свою енергію і час.


_____________________________________________________________

 Таро Колесо Года: Туз Жезлов / Посохов "Искорка Лета"

Майский шест прочно вошёл в землю, а его верхушка, украшенная лентами и венком уходит высоко в небо. Ленты танцуют на ветру и обвивают его в безудержном танце, воспевающем жизнь. На самой вершине шеста сияет Сонце, уже вошедшее в полную силу. Его тепло согревает землю, которая уже готова принять и вырастить искры новой жизни. Это - Бельтайн, молодость, энергия жизни и страстное желание. А между лентами танцует и веселится Дух Огня. Он молод и безшабашен, но на поясе ты видишь созревшие подсолнухи, символ Солнца, плодородия и приближающегося Лугносада. Он говорит тебе: какой энергией ты зарядишься сейчас, такой и урожай получишь осенью.

Туз Жезлов - это и есть тот импульс, Искорка Лета, порыв. Огромная сила твоего желания, активность и энергия Жизни. Начало движения и роста, торжество самой жизни, безудержное  веселье, сексуальность, бурный круговорот событий. Творчество и изобретательность, полёт фантазии.

Время Аркана Туз Жезлов - это бурный рост, зарождение нового, развлечений и вседозволенности. В сутках - 9 часов утра, середина между восходом и полуднем. Начало мая, когда тепло уже и днём, и в ночное время. Возраст человека - 18 - 21 год, горы по плечу, амбиции и безшабашность преобладают над разумом. Туз Жезлов - это всплеск, вспышка. Сексуальное влечение и праздники.

Человек - Туз Жезлов - импульсивный авантюрист, жизнерадостный и безудержный. Он легко расстаётся с прошлым, не боится экспериментировать. Туз Жезлов всегда считает, что лучшие времена у него впереди, не стоит расстраиваться из-за мелких неприятностей. Он - творческий, тонко чувствующий человек, страстный любовник, любитель застолий и вечеринок.

В любви Туз Жезлов на первое место выводит сексуальную близость. В семейной паре - обновление сексуальных отношений. Появление Туза Жезлов говорит о хорошем сексе и возможности зачать ребенка.

В деловой сфере - удачное начало предприятия, особенно связанного с творчеством. Озарения и новые идеи. Доход зависит от того, что ты вложила в дело. Что посеяла, то и пожнешь.

Здоровье - огромный потенциал энергии и высокий жизненный тонус. Если появляется болезнь, то она внезапно врывается в твою жизнь, развивается мгновенно. Все процессы ускоряются. Но и выздоровление тоже не задерживается.

Совет Туза Жезлов: не медли, начинай действовать энергично, инициативно. Не контролируй движение, отдайся воле и порыву ветра, который вынесет тебя на вершину. Реализуй свои желания без задержки, накапливай энергию для того, чтобы мощно запустить процесс, который будет двигаться от этого импульса. Механизм работает чётко и слаженно. Сейчас - самое время для начала нового этапа, закладки будущего результата и активного финиша.

В перевёрнутом положении: инертность и сдержанность, подавление эмоций не позволяет тебе зарядиться энергией или начать новое дело. В шумной компании тебе неуютно, творческие порывы засыхают на корню. Даже если ты стартовала быстро и хорошо, то недостаток энергии останавливает рост и развитие. И сводит результат к нулю. Меняй полюса или ты зря растратишь свою энергию и время.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам