Таро Колесо Року: Дев'ятка Жезлів / Палиць

 Таро Колесо Року: Дев'ятка Жезлів / Палиць "Опудало / Лякало"

Літо у самому розпалі. Яскраве сонячне проміння зігріває яскраві квіти у полі, небо грає теплими кольорами. Все зовсім скоро поспіє перший урожай, тому над полем кружляє зграя птахів. Вони не проти зняти пробу з перших стиглих колосків. Тому є потреба захистити і боронити своє поле від непроханих гостей. На передньому плані Аркана ми бачимо Дев'ять Жезлів, які вистроїлися парканом. На самому кремезному з них чоловік висаджує велике лячне опудало.
Дев'ятка Жезлів говорить про реальну загрозу від людей, які дійсно є ворогами. Можливо ти перебільшуєш її через внутрішні страхи, але вона дійсно є. Вороги і недоброзичливці, затримки, перепони. Твої можливості обмежені. Тобі потрібно вчитися оборонятися, будувати укриття на всіх рівнях свого існування. Досвід і передбачуваність стануть тут в нагоді.
Час Дев'ятки Жезлів - кілька хвилин до опівдня. Це - середина червня, самісеньке пекло напередодні літнього сонцестояння. Вік людини - 28 - 32 роки, коли Сатурн проводить своє "навчання". Час кризи і спроби критично оцінити свої можливості. Спроба боронити та переосмислити життєву позицію.
Дія Дев'ятки Жезлів - охорона чогось чи когось. Захист своїх  інтересів. Зараз ти під відкритим ворожим вогнем.
Людина Дев'ятки Жезлів - обережна, передбачлива, може бути занадто недовірливою та агресивною. Вона обмежує спілкування, та може бути дуже неприємною при розмові. Така людина приховує сутність, емоції. Вона схожа на машину. Одинак, який ніколи не попросить про допомогу і сам не допомагає іншим. Це може бути чудовий охоронець, досвідчена людина або ворог, який готовий атакувати будь якої миті.
В любові - охолодження, люди чужі один одному. Роз'єднаність, спроба відгородитися, сховатися за парканом від свого партнера. Сварки і конфлікти можуть привести до розриву відносин.
В роботі - перед тобою фахівець, досвідчений, відповідальний, добре знайомий зі своєю справою. Але його обмежують (керівник, наприклад, або замовник), не дозволяють розвернутися. Нападки конкурентів змушують захищати свою працю, відстоювати свою думку.
В питаннях здоров'я - все може бути дуже погано. Слабкий імунітет, хвороби атакують и розвиваються в організмі. Хронічна хвороба яку не вірно лікують, або не лікують взагалі. Можливо, людина лікує наслідки, не знайшовши виток і початок хвороби. Якщо йдеться про вже існуючу хворобу, то можна сказати, що одужання буде йти дуже повільно.
Дев'ятка Жезлів радить діяти розважливо і обережно. В тебе повинен бути план захисту на всіх рівнях існування. Ти повинна бути готовою не тільки до оборони, а й до того, що задумане тобою здійсниться не повною мірою, буде піддане критиці. А тобі прийдеться захищатися. Зараз - час обмежень і самоконтролю, виникнення проблем, які потрібно негайно вирішувати.
В перевернутому положенні - розумні обмеження переростають у підозри. А далі... "охота на відьом" яка веде тебе до повної ізоляції. Та може бути і навпаки, прояв самообмеження, дисципліни та мудрості, розважлива поведінка допоможуть тобі не тільки перемогти ворогів а й віднайти нові можливості для подальшого розвитку. Головне - відрізнити один стан від другого.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам