Таро Колесо Року: Десятка Жезлів / Палиць

 Таро Колесо Року: Десятка Жезлів / Палиць "Довгий підйом".

Дівчина і хлопець несуть важку ношу, за спинами повні кошики із зібраною городиною. Їх чекає довгий шлях, але це приємний шлях додому. Високо на горі ти бачиш будинок - кінцева мета подорожі нашої пари. Роботи у полі добігають кінця, зараз саме час збирати врожай. Це важка праця, треба зібрати все, що подарувала тобі Мати Земля, не тільки зібрати, але й зберігти, щоб продовж довгої зими твоя родина була забезпечена всім необхідним і протрималася до нового повороту Колеса - Весіннього пробудження. Це потребує багато зусиль бо ти працюєш на довгостроковий результат. Всі Десять Жезлів погрозливо стирчать за спинами подорожників, підганяють, відсікають шлях назад.

Десятка Жезлів говорить про те, що в тебе дуже багато роботи. Перевантаження, втома  ведуть до апатії. Ти несеш на свої плечах важкий тягар відповідальності, який може викликати почуття пригніченості. Може бути необхідним фізичне навантаження.

Час Десятки Жезлів - за пів години до дванадцятої. Самісенька жара напередодні Літнього Сонцестояння, Літи. Останні дні напруження перед початком збору врожаю. Період становлення самостійності і відповідальності завершується. Вік людини 29 - 33 роки, ти вже маєш перейти від юнацтва до зрілості.

Дії Десятки Жезлів - виконання важкої роботи, якої багато, обтяжливі обставини, які потрібно виконувати кожен день. Справа добігає до свого кінця.

Людина Десятки Жезлів працьовита та відповідальна. Почуття обов'язку панує над всім іншим. Гарно працює в команді, завжди допомагає та підтримує друзів. Та завдяки тому, що обов'язок затінює інші почуття, людина Десятки Жезлів здається важкою, похмурою, депресивною. Та вона скоріш трудоголік, надвідповідальний працівник, яка крім роботи нічого не бачить.

В любові Десятка Жезлів показує згуртовану пару, вони завжди разом, розуміють один одного з пів погляду. Але почуттів в такої пари замало, все їх життя стало вирішенням ділових питань. Обтяжує все, навіть родичі партнера. Якщо це нове знайомство, то нічим добрим воно на закінчиться. Багато проблем і надто багато часу віддається праці. 

У ділових питаннях - багато роботи, велика кількість справ, які займають весь час, навіть вільний. Це веде до перевантаження та втоми, автоматичного виконання обов'язків. Відповідальна праця в колективі, напруження перед закінченням справи. За це ти отримуєш багато грошів, але вони приходять до тебе через важку працю.

Здоров'я у важкому стані. Або потрібно згадати про фізичне навантаження, або навпроти, облегшити його. Хвороба дуже занедбана, потрібно докласти надзусилля, щоб виправити ситуацію. Треба звернутися до стороннього фахівця, тоді можливо одужання. Апатія, депресія часто навідуються в гості.

Десятка Жезлів каже тобі підійти до справи відповідально і серйозно. Тобі прийдеться нести важку ношу весь довгий шлях до цілі. Тому треба заручитися підтримкою команди. Це допоможе уникнути перевтомлення і апатії і збереже радість при отриманні результату.

В перевернутому положенні: ти скинула тяжке бремя і звільнилися. Полегшення фізичне і моральне, поява вільного часу для себе коханої. Можливо ти розділила ношу з колегами, а можливо відкрилося друге дихання. Позбавлення від почуття апатії. Життя знову починає грати різними барвами. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам