ЛІТА. Таро Колесо Року: Принцеса Жезлів / Палиць "Дівчина в очікуванні"

 Придворні Аркани Жезлів розповідають про чарівне свято Літнього Сонцестояння - Літу. У цей час Солнце виходить на верхівку своєї активності, це час абсолютного світла і тепла, коротесеньких ночей і найспекотніших  днів. Все живе ввійшло в повну силу, розквітло і розвинулось на повну. В середині дня сонце таке гаряче, його так багато, що ти починаєш шукати тіні. Зовсім скоро настане час збору першого врожаю.

Літа - це пік могутності Сонячного Бога, він наповнений чоловічою силою. Це вже не юнак, а зрілий чоловік. На Літу знову палають вогнища, очищаючи все довкола. Але ніч Літи дуже коротка, треба так багато встигнути. В цю ніч можна спілкуватися з рослинами і тваринами, до речі це пора збору трав, вважається, що в ніч Літи вони мають найвищу чарівну силу. Також ти можеш поспілкуватися з Чарівним Народом або Духами Природи. А ще Літа - це чарівний час для ворожіння, проведення обрядів, особливо  Магії Кохання. Бо саме зараз Бог і Богиня стають офіційною парою, а дитя, зачате на Бельтейн, отримує Богиню Мати і Бога Тата. Раніш під час Літи святкувалось багато весіль, юнаки і дівчата ставали чоловіком і дружиною, переходячи в іншу якість життя.

Ось чому  Придворні Аркани Жезли такі яскраві, наповнені сонячним промінням. Це - енергійні, творчі особитості, які наповнюють своїм натхненням і теплом все навкруги.

Принцеса Жезлів "Дівчина в очікуванні" розказує нам про спекотний дітній день. Дівчина стоїть в чарівному садочку. Прохолодна вода водограю яскравими бризками грає на сонці. Поруч майже дозріли соняшники, вони вже почали клонити до землі свої голови. Дівчина тримає в руках квіти, а біла фонтану лежить відкритий лист. Тож тепер нашій дівчині треба дочекатися обіцяного, вона уважно вглядається у далечинь, напружено застигнувши біля Жезлу. А в небі кружляють чайки, птахи, які символізують початок бурхливого етапу у твоєму житті.

Принцеса Жезлів говорить про нетерпляче і тремтливе очікування. Все тільки починається, перед очима яскраві перспективи. Ти зараз плануєш, шукаєш партнерів, спосіб реалізації своїх ідей. Зараз - час встановити зв'язок з закордонними партнерами, поїхати далеко за новим натхненням чи отримати гарні новини здалеку.

Час Принцеси Жезлів - 12 година опівдні, самий початок літа, Літне Сонцестояння. Людина Аркану - 17 - 30 років, саме той час для того, шоб інтегруватися у суспільство, створити нові відносини або родину. Відбувається остаточне пробудження, очікування моменту для створення чогось нового: справи або відносин.

Дія Принцеси Жезлів - отримання гарних новин, перспективних пропозицій, приїзд довгоочікуваних гостей. Початок активного життя и можливість проявити себе в новій якості. Возз'єднання пари закоханих і створення нової родини.

Людина Аркану Принцеса Жезлів - самодостатня, ініціативна, готова до дії. Талановитий, пристрасний, закохується з першого погляду. Вона готова весь світ обійти у пошуках того єдиного кохання, або нових ідей і яскравих почуттів. Принцеса Жезлів незалежна, самостійна, часто має високий соціальний статус. Енергійна дівчина, пристрасно закохана в свою справу або в якусь людину.

В кохані - пристрасть палає з першої хвилини знайомства, можлива вагітність та весілля. Якщо відносини тривають вже довго - то це час який можна назвати "другою молодістю". Можуть також бути відносини на відстані або розлука з коханою людиною.

В роботі: нові плани, проекти, пошук нових партнерів та методів співробітництва. Перспективні пропозиції можуть надходити з усього світу. Час розгляду і планування майбутнього. Але грошів ще немає, вони тільки у найближчій перспективі.

Здоров'я міцне, людина активна та енергійна. Хвороба вже відступає, одужання дуже близько. Якщо людина тільки захворіла, то можна сказати, що хвороба не є небезпечною і швидко мине.

Принцеса Жезлів радить тобі бути напоготові, не прогав важливу інформацію. Але будь терплячою в очікуванні. Зараз ти можеш активно шукати партнерів і соратників, заводити нові контакти, розглядати ідеї та планувати свої дії. Справи будуть перспективними, якщо ти зацікавлена, дієш ініціативно та бажаєш отримати результат. Ти стоїш у самому початку, шлях манить тебе, він новий і несхожий ще ніким. Тому буль готова до швидких змін і  несподіванок. Але це є гарною закладкою для твоїх майбутніх досягнень

В перевернутому положенні: ти не впевнена в собі і тому бажаєш сховатися, а ні проявити себе. Тому втрачаєш гарні перспективи, пропозиції надходять комусь іншому. Ті втратила свій шанс, тому ще більше замикаєшся в собі. А може ти втратила інтерес, зацікавленість або цікавість? Твоє життя стало сірою рутиною тільки з твоєї провини. Треба швидко змінювати це!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам