Таро Колесо Року: Лицар Жезлів / Палиць

 Таро Колесо Року: Лицар Жезлів / Палиць "Безстрашний Мандрівник".

Яскраве сонечко грає заливає теплим світлом зелені ниви. Вже зійшли колосся, але ще не налились та не пожовтіли. Трави яскраво зелені, а поміж них червоніють маки. І в це заспокійливе життя на гнідому коні вривається молодий вершник. Він мчить по полю во весь опір. Ти навіть чуєш, як вітер свистить у вухах. Молодик задоволено посміхається і підіймає до чистого блакитного неба свого Жезла.

Аркан  Лицар Жезлів говорить тобі про швидкий розвиток подій. Імпульсивність, спонтанність, динамічність і необмежена свобода дій. Це - жадібність до пригод, вибір, сміливість дивитися у невідоме поки майбутнє.  Лицар Жезлів нетерплячій та швидкий, він не вміє, та й не бажає, чекати, завжди знаходиться у русі і піднесеному настрої.

Час Аркану Лицар Жезлів - рівнесенько 12 година опівдні. Це самі початок літа, наближається Літне Сонцестояння. Час коли тебе поглинає кругообіг зустрічей, ти затверджуєш або змінюєш свої цілі, вік людини 18 - 30 років.

Дії Лицаря Жезлів - поїздки, переїзди, будь які швидкі зміни та переміщення.

Людина Лицар Жезлів активна і спонтанна, непередбачувана та позитивна. Лицар Жезлів у будь який момент може зірватися до мандрів, побігти за край світу. Він гарячий та імпульсивний у стосунках, головне - загострення пристрастей. Лицар Жезлів відкритий та привітний, але близько мало кого підпускає. Він спілкується з усім світом, але друзів в нього дуже мало. Мабуть це тому, що для нього не існують правила і закони, він готовий постійно їх змінювати. Це - легкий на підйом мандрівник, для якого обурення спокою - нормальна річ.

Любов  з Лицарем Жезлів швидко минає, хоч стосунки розвиваються стрімко, наповнені почуттями і динамічні. Але все відбувається дуже стрімко. Це можуть бути одноразові зустрічі, або знайомство довжиною з поїздку.  При давніх і довгих стосунках - розлука, від'їзд одного з партнерів.

В діловій сфері - це пошук нових можливостей, дослідження нових галузей, неординарний підхід до вирішення проблеми. Необхідно працювати на великій швидкості. Постійні поїздки та відрядження. Також це може бути постійна зміна роботи, невеличкі замовлення. Гроші також надходять до тебе нерегулярно.

Здоров'я досить міцне, людина не бажає звертати увагу на хвороби і переносить їх на ногах. Часто можна зустріти зовнішні прояви такої неуважності до свого здоров'я: герпес, нариви, поранення шкіри. Існує велика можливість отримати травму по необачності та неуважності.

Лицар Жезлів радить тобі діяти швидко, не роздумуючи за результат. Тобі треба мандрувати, переїхати до іншої країни, активно пересуватися як того потребують обставини. А висновки будемо робити потім. Все йде стрімко, події розвиваються дуже швидко. Ти можеш навчитися новому і отримати досвід, якого в тебе ще не було.

В перевернутому положені Лицар Жезлів говорить, що твої активні дії - пусті і непродуктивні. Марна маячня, обачлива поведінка які ведуть тебе до небезпеки. Хвалько, який може тільки пускати пил в очі, або бунтівник, яких зажди один проти всього світу.  Може треба замислитись - що не так в твоєму житті?



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам