Таро Колесо Року: Двійка Пентаклів

 Таро Колесо Року: Двійка Пентаклів "Гойдалка"

Майже все вже прибрано. Окрім грецьких (або волоських) горіхів, символу достатку, міцності і вічної молодості. Один з таких горіхів є основую для гойдалки, на ній безтурботно гойдаються діти, хлопчик і дівчинка. Вони тримають у руках по великому Пентаклю. Перший врожай вже  склали у камору, але більшість роботи ще попереду. Лугносад вже пройшов, наближається Осінь. День ще по-літньому спекотний, але вночі холодно. Скоро вже почнуться зміни які вимагають від тебе вміння пристосовуватися та перебудовуватися з одного на інше так легко, як це роблять дити.

Двійка Пентаклів говорить про те, що потрібно обрати манеру поведінки та знайти способи ефективної співпраці. Пошук рівноваги, адаптація та вміння пристосовуватись, безтурботність та веселощі, вітреність, мінливість, відсутність рішучості, невеличкі зміни та невизначені події.

Час Аркану Двійка Пентаклів початок та середина серпня, час відпусток. Або 2 - 3 години після полудня, сієста, час пообіднього відпочинку. Зупинка після важкої праці або ж перепочинок перед нею. Настає пора збору урожаю. Людина Двійки Пентаклів - дитина у любому віці або 40 - 42 річний чоловік, який переходить віковий серединний рубіж.

Дія Аркану - перепочинок, якщо щось і коїться, то ці події не мають важливого значення.

Перед нами людина весела і базшабашна, безтурботна та легка на підйом. Для неї не існують глибокі почуття, вона відмовляється брати на себе відповідальність, відносини зав'язує теж не міцні і легко їх розриває. Двійка Пентаклів легко пристосовується до нових обставин та ситуацій. У зрілому віці вона може зупинитися і обрати професію та свою пару. Це-  співробітник який не бажає напружуватися і працювати на повну, тому часто безвідповідальний і ненадійний.

Любов для Двійки Пентаклів - гра, без серйозних зобов'язань та сильних почуттів. Якщо партнер зможе заінтригувати, гра буде тривати доволі довго. При довгих відносинах поява аркану говорить про охолодження і байдужість. Стало нудно і Двійка Пентаклів може почати шукати розваги на стороні.

В роботі - нудна повсякденність, без напруги, авралів і осяянь. Можливо, ти вже дозріла до зміни роботи, та ще не зрозуміла чого бажаєш. Гроші, як і при всякій рутині, є, але їх мало.

Здоровья перемінне, часті інфекції та застуди. Хвороба протікає нестабільно, але при нормальному лікуванні поступово настане одужання.

Двійка Пентаклів радить тобі пристосовуватись, шукати різних варіантів, балансувати і приймати зміни без опору. Ти вже отримала перший урожай, але його ще недостатньо для успіху. Та він може стати гарною основою для майбутнього. Відпочинь і приготуйся для подальшої великої роботи.

В перевернутому положенні Двійка Пентаклів каже, що в твоєму житті немає балансу, то аврал і гонка, то тиша і рутина. Активність швидко  змінюється апатією та втомою. У такому стані неможливо накопичувати енергію для подальшого розвитку. Зупинись і проаналізуй що ти робиш не так.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам