Таро Колесо Року: Трійка Пентаклів

 Таро Колесо Року: Трійка Пентаклів "Портрет Богині"

На стіні величної споруди, скоріше за все храму митець малює портрет жінки. На лоб нашої героїні нанесений трилисник - символ Триєдиної Богині. Вона зображена в оточенні лун: зростаючої, повної та спадної. Картина вже завершена, але художник ніяк не може зупинитися, він додає мазка то тут, то там, Богиня повинна бути досконалістю.

Трійка Пентаклів говорить про незламність засад, святість, яскравий справжній талант, неперевершеність і майстерність. Це - зростання, еволюція, творчість і реалізація мрії. Значне покращення ситуації після того, як намалюєш відсутні штрихи у свою працю. Еліта суспільства.

Час Трійки Пентаклів - середина серпня, бабине літо, третя година після півдня, коли все заспокоюється і майстер починає творити в тиші. Вік людини 40 -45 років, вміння вже є, саме зараз вони мають перетворитися на майстерність. Період подальшого росту, учень стає майстром і далі - художником - митцем.

Дії Аркану Трійка Пентаклів - продуктивна, натхненна праця яка народжує шедеври. Реалізація творчої задумки, дороблений і відкорегований проект, апеляція.

Людина Трійки Пентаклів серйозна, творча. Вона не вміє просто робити, така людина перетворює працю на творчій процес і досягає найвищої якості. Трійка Пентаклів полюбляє мистецтво, урочисту обстановку, вона ніколи і нікуди не поспішає, може бути також релігійною. Це - однозначно професіонал у своїй справі, талановитий майстер і висококласній фахівець. Заможний і відомий. Той, хто вклоняється Богам.

Любов - виглядає гарно але якесь штучне, помпезне. Кохана людина стає музою митця, він боїться її якось образити, зачепити. Прекрасна Дама  - ідеал жінки, та за цим антуражем живе справжня жінка, зовсім не ідеальна. Дуже часто Трійка Пентаклів забуває за це і вимагає від своєї музи відповідати Богині.

У роботі - доведення до найвищого стандарту якості, доопрацювання і виправлення недоліків. Останні штрихи майстра, оздоблювання. Перехід до наступної ступені майстерності. Людина може займатися рідкою професією, бути фахівцем найвищої ступені, володіти рідкісним талантом, особливими навичками та вміннями. Оплата праці висока і стабільна.

Здоров'я добре і Трійка Пентаклів його постійно удосконалює. Профілактика, заняття спортом, все для того, щоб отримати ідеальну статуру. Якщо людина хворіє, то треба доробити лікування і одужання буде швидким.

Трійка Пентаклів радить ловити мить натхнення, робити працю творчо, з радістю і захопленням. Доводити свої проекти до найвищого рівня, до шедевру. Зараз треба все доробити, додати деталі, чудово оздобити. Робити треба все красиво, талановито і майстерно. Якщо і тебе іде судовий процес, то зараз ти маєш можливість подати апеляцію. Одним словом - саме зараз час стати майстром і створити шедевр, який буде тішити людей довгий час.

В перевернутому положені ми маємо особистість митця, а його роботи втрачаються за його яскравим образом. Людина припинила сприймати свій талант як дар богів, стає гордою, зарозумілою, не прагне покращувати свій талант. Роботи такого майстра не приймаються суспільством, критикуються, а його самого вважають посередністю.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам