Таро Колесо Року: Четвірка Пентаклів

 Таро Колесо Року: Четвірка Пентаклів "Жадібний Егоїст".

Чоловік приблизно середнього віку тягне через ліс торбу, наповнену до самого верху грошима і коштовностями. Він одягнений у зелений кафтан, на плечах коричнева накидка, але він весь якийсь не охайний. Чоловік з опаскою озирається навкруги. За його спиною ліс вже одягнув осіннє вбрання. Золоте листя повторює золото  чотирьох  Пентаклів, яки випали з торбини. Колесо Року зробило новий оберт. За Осінью іде сувора Зима, настала пора поміркувати над збереженням і розподілом зібраних ресурсів. А попереду ще Мабон - свято на якому треба поділитися урожаем з сусідами і обов'язково віддячити богам.

Четвірка Пентаклів (для порівняння:  https://anabureju.blogspot.com/2020/08/blog-post.html) - це жага володіння чимось, жадібність і скупість, небажання ділитися своїми богатствами (у любому сенсі) з іншими. Це також - захист своїх інтересів, недовіра та підозрілість, відсутність упевненості, економія і ощадливість.

Час Четвірки Пентаклів - друга половина серпня, Осінь остаточно ввійшла у свої права. 3 - 6 години після півдня, час коли вже починає закінчуватися день і настає вечір. Роки життя 41 - 43, вік коли наступає занепад активності, фізичного стану. Та це час отримання великого заробітку, грошей або інших скарбів.

Дії Аркану Четвірка Пентаклів - перший дуже гарний заробіток, винагорода, придбання коштовностей, інших матеріальних цінностей, великі виплати.

Та людина - Четвірка Пентаклів непривітна, тиха та похмура, він живе у своєму світі і дуже неохоче виходить зовніш. Четвірка Пентаклів не впевнений у собі, нікому не довіряє, виглядає за свій вік (тому що він не приділяє уваги фізичному стану, з роками стає в'ялим і неповоротким). Скупий, не вміє ділитися, обмежує себе у всьому і не любить вступати у відносини. Дуже закритий, не виявляє почуттів (ні гарних, ні поганих) і не вміє посміхатися. Жадібний егоїст.

Любов - відносини складні для Четвірки Пентаклів. Зовнішньо залишається видимість благополуччя, але парі нудно разом, вони не приділяють уваги один одному, тому дуже часто між партнерами відсутній секс.

Робота, навпаки, приносить гарний дохід. Вдале завершення якось етапу, треба перепочити, продумати подальший розвиток або навіть  змінити сферу діяльності. Робота нудна, відносини в колективі не складаються, кожен робить все тільки для себе, немає колективної відповідальності. Тому гроші поступають нерегулярно, але вони великі. Часто працівники отримують винагороди.

Здоров'я - дуже тяжко витрачається енергія, тому в організмі постійний застой. Можуть бути хронічні захворювання, одужання йде дуже повільно. Треба приділити собі увагу, а пігулки залишити на потім.

Четвірка Пентаклів радить бути обережною, обмірковувати свої дії і потурбуватися про безпеку. Треба вірно розподілити свої прибутки, щоб зберігти їх. Та щоб твої гроші не обернулися некорисною купою металу. Все повинно бути з розумом і користю. Тоді ти зможеш зберігти ресурси. Також Четвірка Пентаклів говорить про затримки та повільне просування чогось, застій, перерва.

В перевернутому положенні: накопиченні матеріальні ресурси витрачаються нерозумно. Або ти витрачаєш все і одразу, або вкладаєш невдало. Та може бути і так, що накопичення стає манією, ціллю життя і повністю поглинає людину. Роби висновки і змінюй це!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам