Таро Колесо Року: П'ятірка Пентаклів

 Таро Колесо Року: П'ятірка Пентаклів, "Холод і втома"

Селянин сидить під величезним мухомором. Його плани були порушено зливою. Негода застигла чоловіка в лісі, він томився, зголоднів та засумував. В нього нема місця для того, щоб сховатись від дощу, тільки цей величезний гриб.  Блискавки та злива попереджають, що на тебе чекають руйнування та втрати. Та й мухомор, хоч і гарний, та їсти його не можна. З того гриба можна приготувати лікарський і чарівний напій, якщо маєш знання та вміння для цього. В нашого чоловіка їх немає Але зараз селянина турбують інші проблеми, земні, матеріальні. На землі біля нього лежить каштан, сухе пожовкле листя та П'ять Золотих. Вже час збирати урожай, та він не визрів, чоловіку загрожує голод. Так, в нього є П'ять Пентаклів, але вони не врятують селянина довгою зимою.

П'ятірка Пентаклів говорить про гостру нестачу ресурсів (грошей, часу, здоров'я, енергії, вміння). Ти розтратила свій час марно. Труднощі, неприємності,злидні та незахищеність. Ти ізольована від суспільства, не маєш змоги розвиватися та просуватися вперед. Надії розсипаються, а сенс життя втрачається. Це період коли ти незадоволена собою.

Час П'ятірки Пентаклів настає, коли спека вже спала, після четвертої пообіді. Друга половина серпня, вже починаються осінні дощі, холодає. Вік людини - 42 роки, криза середнього віку, відчуття втрати, неспроможності та незадоволення життям.

Дії Аркану П'ятірка Пентаклів: втрата грошей або житла, втома, злидні та довготривала хвороба, криза. 

Ти вважаєш себе невдахою, настрій песимістичний, не вмієш долати перешкоди та зразу впадаєш у відчай. П'ятірка Пентаклів має низьку самооцінку, часто замикається у собі, уникає людей, бо вважає, що вона не гідна їхньої  уваги. Та П'ятірка Пентаклів сама не спроможна на щирі почуття, вона холодна та байдужа. Дуже часто це - вигнанець або безхатько, безробітний, ошуканий вкладник, бедна людина

Любов у період, коли випадає П'ятірка Пентаклів проходить своєрідний іспит. Настав період матеріальних труднощів. Дуже часто з ним приходять і розмолвки, взаємні звинувачення, втома від відносин, охолодження та розрив стосунків. Відсутність спільного житла також не укріплює пару. Якщо знайомство тільки відбулось, то не треба сподіватися, що стосунки будуть довгими і приведуть до шлюбу.

Робота у П'ятірки Пентаклів також проблемна. Або людина на має знань, навичок для виконання задання, вона просто займає чуже місце. Або її звільнили. Не має пропозицій, клієнтів, замовлень. Та й сама робота нікому не потрібна. Період безробіття, затримки виплат, банкрутство підприємства.

Здоров'я залишає бажати кращого. Хвороба довга, вимотуюча, немає сили боротися. Відновлення йде дуже повільно, відсутність енергії, поганий сон не дає змоги відновитися, депресія, переохолодження, неусвоювання їжи або ліків, відторгнення пересаджених органів.
П'ятірка Пентаклів радить почекати, зараз той час, коли ти не зможеш нічого зробити, все буде марно. Треба економити сили та кошти, щоб пережити важкі часи. Незадовільні результати, відсутність ресурсів для виконання завдання, втрати, розчарування, труднощі і затримки. 

В перевернутому положенні все на так погано, як при прямому.  Ще є якісь кошти, повертається впевненість у завтрашньому дні. Ти знаходиш у собі сили для того, щоб просуватися далі. Може з'явитися допомога або матеріальна підтримка, які дадуть сили пережити важкі часи.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам