Таро Колесо Року: Шістка Пентаклів

Таро Колесо Року: Шістка Пентаклів "Милосердна Людина"

Чоловік у дорогому зеленому  костюмі подає монети діткам, які одягнені у лахміття. Чоловік тримає у руках важку торбинку з грошима, на обличчі - посмішка. Він має можливість допомагати іншим і робить це із задоволенням. А на землі під ногами людей лежить пожовкле листя, з дерева опадають останні листочки, наближається важкий час - Зима, пора коли багато людей потребують підтримки. Над головами людей сяють Шість Пентаклів, які вистроїлись у формі веселки, символу надії на благополучне закінчення ситуації.

Шістка Пентаклів говорить про отримання грошей або інших матеріальних коштовностей, фінансову підтримку, надходження відсотків з вкладу, нагороди та подарунки. Прояви щедрості, великодушності, благородства,  благодійність та різні пожертвування. Шістка Пентаклів також каже про виграш у лотерею, справедливу винагороду. І прояви цілітельства теж будуть по цьому Аркану. Знаходження зовнішніх ресурсів для подальшого благополучного існування.

Час Шістки Пентаклів - друга половина серпня, дні ще теплі та вночі Осінь нагадує про себе все частіше. 4 - 5 годин опівдні, 43 - 45 років, вік коли людина починає виходити з кризи.

Дії по Аркану Шість Пентаклів - отримання винагородження, заробітної плати, подарунків, погашення боргів, спадщина, гарні рекомендації.

Людина Шістка Пентаклів великодушна, шляхетна, чесна, безкорислива. Вона завжди рада допомогти, якщо може бути корисною. Така людина терпляче вислухає та порадить що робити. Шістка Пентаклів, як я вже казала - гарні цілітелі. Це благодійники, меценати та інвестори.

Любов - підтримка та злагода у родині. Відносини тримаються на матеріальній сфері та розподілі ресурсів. Можливо один з пари є здобувачем, який забезпечує всіх. Нові відносини будуються на щедрості та надійності партнера, великих почуттів може там і не бути, та пара створює міцну родину. Шлюб за розрахунком.

Робота - виплата премій, винагород, отримання спонсорської допомоги, підвищення та нові перспективи розвитку, укладання угод, інвестування. Підтримка від старших або допомога мецената, гарні рецензії.  Одним словом, розвиток і матеріальні "смаколики".

Здоров'я міцне, весь організм працює злагоджено,  висока енергетика. Хвороби проходять мимо або швидко виліковуються.  Якщо людина хворіє, то це - початок процесу одужання, допомога гарного лікаря, підтримка рідних.

Шістка Пентаклів радить отримати або витратити гроші, можна навіть позичити. Проявляй щедрість, роби подарунки. Ти можеш отримати пропозицію, вигідну в матеріальному сенсі. Поділись грошима, енергією, порадою, погодься на співпрацю. Ти отримуєш бажане. Стороння людина готова надати допомогу. Зараз - саме час виправити матеріальне положення.

В перевернутому положенні - замість благодійності людина робить подачку. Замість шляхетного ставлення до нужденних - зверхність, приниження тих, хто від тебе залежить. Аркан Шістка Пентаклів у перевернутому положенні може казати про злидні, заборгованість, фінансові піраміди, необхідність утримувати когось на своїй шиї. 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам