Таро Колесо Року: Сімка Пентаклів

 Таро Колесо Року: Сімка Пентаклів "Приємне очікування"

Вагітна жінка милується яблучком, яке вже майже стигле. Жінка одягнена в яскраво зелену сукню, прикрашену Сім'ю Пентаклями. На плечі вона накинула шаль кольору стиглого винограду. Осіннє сонечко ще зігріває землю, а вітерець грає волоссям чарівниці. Та яблука вже налились соками і настає час збору урожаю. Саме зарез ти отримаєш ту винагороду, яку заробила своєю працею та довгим очікуванням.

Саме Сім Пентаклів випробовує тебе і твоє терпіння. Та це - приємне очікування, надія на гарне завершення праці, передчуття радісної події. Ти можеш очікувати добрий прибуток. Це також може бути внутрішній рост та переоцінка цінностей, глибокий психологічний аналіз та вживання у новий образ життя. Процеси відбуваються глибоко всередині, а зовні майже нічого не йде. Ти занурена у свої думки.

Час Сімки Пентаклів - останній тиждень серпня, останні дні перед святом Мабон. 5 година вечора. Вік людини - 45 - 50  років, ти переосмислюєш своє життя, свою систему цінностей. Для жінок - це остання можливість народити дитину.

Події Аркану Сім Пентаклів: очікування результату, вагітність, аналіз ситуації та своїх дій.

Людина Сімка Пентаклів працьовита та терпляча, вона багато знає і вміє, щиро ділиться своїми вміннями з бажаючими. Та вона дуже невпевнена у собі, постійно вагається та сумнівається у своїх здібностях. При кризі Сімка Пентаклів розглядає всі можливі проекції того, як будуть розвиватися події. Та вірить вона тільки у краще. Вона -  пасивний спостерігач, який очікує винагороди. Вагітна жінка, майбутня мати.

Любов - завершення якось етапу, ти передивляєшся свої відносини, їх цінність та перспективи. Ти бажаєш розірвати шлюб, а може ти вирішила прожити зі своїм партнером до самої смерті. Або у вашій родини очікується поповнення, яке повністю змінить ваше життя.

В ділах - зародження і виношування ідеї. Ти плануєш та накопичуєш сили, вміння для того, щоб ця ідея реалізувалася. Повільне накопичування грошей. Важка праця принесе добрий результат.

Здоров'я - вікові зміни. Організм перебудовується, фізиологічні та гормональні  зміни можуть зашкодити встановити правильний діагнез. Треба очікувати результатів (аналізів, лікування). Хвороба часто буде вилікована, та треба розглянути ситуацію додатково.

Сімка Пентаклів радить чекати, терпляче і покірно. Ти маєш бути готовою до будь якого результату, та сподіватися треба на краще. Рідні Боги на твоєму боці і ти отримаєш винагороду, на яку заслуговуєш. Це залежить від того, яке сім'я ти кинула в землю, наскільки старанно ти працювала. А ще від того як сильно тебе любить Доля. Ти можеш тільки чекати, разом з результатом ти придбаєш досвід та мудрість.

В перевернутому положенні: навіть якщо ти старанно працювала, ти отримала незадовільний результат. Ти не отримуєш бажаного, марно затратила свої зусилля, а томливе очікування може навіть привести до нервового зриву, ти втомлена та втратила віру у майбутнє. Занепокоєння, передчуття неприємностей заважають тобі проаналізувати ситуацію та зробити правильні висновки.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам