Таро Колесо Року: Вісімка Пентаклів

 Таро Колесо Року: Вісімка Пентаклів "Коваль"

Коваль старанно працює. Він працює над підковою, яка вже майже готова. Основна робота готова, залишилося відточити деталі, додати останній штрих, довести свою справу до кінця. Коваль задоволений своїм виробом, він посміхається, праця теж йому подобається. Він отримує задоволення і від самого процесу, і від результату. Поряд з ним на верстаті лежать Вісім Пентаклів, це платня за важкий труд. Коваль може тому і посміхається, бо його праця приносить не тільки моральне, але й матеріальне задоволення. За спиною коваля стоїть гнідий кінь. Взагалі, коні символізують природну енергію, бажання та життєву силу, якою людина вміє вправно керувати. Через розкриті двері кузні ми бачимо величезне дерево з розлогою кроною. Це довголіття та вміння накопичувати ресурси, міцність та процвітання, Родове коріння та твою належність до великої родини. Дерево стоїть ще зелене, воно опирається осінньому похолоданню. Та траві біля нього вже пожовкла. Колесо Року робить оберт, цьому ніхто не має можливості чинити опір.

Вісімка Пентаклів говорить про стабільність, ти поступово йдеш до цілі, саме зараз починається завершальний етап. Любов до обраної справи, захопленість, самореалізація та використання вміння та знань. Все це дає тобі можливість набути високої якості, точності та опрацювати найдрібніші деталі. Вісім Пентаклів - це продовження традиції та особистий внесок у спільну справу. Зараз ти отримує те, для чого старанно і довго працювала.

Час Вісімки Пентаклів незадовго до заходу сонця, 5 - 6 година вечора. Початок навчального року, перші тижні вересня. Людина віком під 50 років, криза середнього віку успішно пройдена, настає зрілість.

Дії Аркану Вісім Пентаклів - повсякденна праця, яку ти виконуєш із задоволенням, вправно і майстерно.

Людина Вісімка Пентаклів - впевнена у собі, самодостатня, наповнена силою та енергією. Свої проблеми вирішує самостійно, не перекладає відповідальність на інших. Вправний майстер, відповідальний фахівець, зрілий психологічно. Висококласний робітник у великому колективі, продовжувач родових традицій.

Любов - міцна і налагоджена пара, котра розуміє один одного з пів погляду. Цікавість емоційна і фізичне тяжіння. Партнери захоплені своєю працею, та їм хватає часу один для одного. Якщо Вісім Пентаклів випадає на нове знайомство - ці відносини мають добру перспективу, якщо ви почнете їх ретельно відбудовувати.

 
Робота - постійно і кожен день. Діяльність потребує посидючості, точності та акуратності. Твої знання застосовуються на практиці. Родинний бізнес або власна справа. Досвідчений фахівець, який розбирається в усіх тонкощах справи, використовує свій досвід для досягнення найкращого результату. Або злагоджений колектив у якому кожен знає свою справу і виконує на відмінно свою частину роботи. Оплата праці постійна та висока, можна не тільки гарно жити, а ще й заощаджувати.

Здоров'я відмінне. Гарна спадковість, підтримка фізичної форми, багато сил та енергії. Висока здатність вагітніти та народжувати здорових дітей. Хвороби минають стороною, одужання швидке, та потрібно докласти зусиль та виконати лікарські рекомендації.

Вісімка Пентаклів радить братися за справу з натхненням та любов'ю. У тебе достатньо сил для отримання відмінного результату. Вір собі та використовуй свої вміння та знання, професійний досвід. Не поспішай, виконуй свою роботу ідеально, проробивши всі деталі. Якщо ти працюєш в колективі - внось свій внесок у спільну справу. Те, що ти отримаєш, буде довговічним та міцним. А ти зможеш втілити свої найкращі ідеї.

В перевернутому положенні: втрата натхнення та втома. Все це заважає тобі високоякісно виконувати свою частину праці. Недбалість та неточність, слабкий фізичний та енергетичний потенціал. Зараз ти не накопичуєш, а втрачаєш те, що відклав раніше. Лінощі, пасивність, смуток. Саме зараз тобі необхідно відпочити або змінити діяльність.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам