Таро Колесо Року: Десятка Пентклів

 Таро Колесо Року: Десятка Пентклів "Божественний Нектар".

Завершує номерні Аркани Десятка Пентаклів. Чоловік і жінка, одягнені у розкішне вбрання, стоять під масивною кам'яною аркою. Навкруги них розташовані плодові дерева, на них разом зі зрілими плодами розміщені Десять золотих Пентаклів. Перед парою стоїть бочка, наповнена вином та декілька пляшок. Подружжя спустилося у погріб свого родового маєтку щоб спробувати вино нового урожаю. Чоловік дбайливо обіймає дружину, вона лине до нього. Обидва щиро посміхаються, вони щасливі. Праці в полі закінчились, попереду Мабог - Свято Останнього Урожаю та банкет на часть Богині Родючості.

 Десятка Пентаклів - це досягнення успіху, набуття богатства, капітал, який ти накопичувала довгий час, впевненість у собі та безбідна, забезпечена старість. Стабільність та безпека, стійке становище. Захист та допомога зовні. Збереження традицій, міцний зв'язок з Родом, сімейні цінності, багатий спадок, нерухомість та інша власність. Десятка Пентаклів - це стабільне процвітання. 

Час Десятки Пентаклів - напередодні Мабону, кінець серпня - вересень. Вечір, близько шостої, ще світло але вже починається захід сонця. Людина пред пенсійного віку, 45 - 50 років.

Дії Десятки Пентаклів: вирішення питання спадщини, домашні справи, свята та підтримання родинних традицій. 

Людина Десятка Пентаклів статечній, бажає справити сприятливе та гарне враження. Гарний хазяїн, добрий батько та люблячий чоловік. Така людина завжди має запаси. Бо у нього,  частіше за все, велика родина, та і сам він походить із заможного знатного Роду. Засновник обо глава Родини, шанувальник традицій та надійний партнер. Дуже часто займається виноробством.

Любов, повага та підтримка, які підкріплені матеріальним достатком. Велика родина мешкає разом, декілька поколінь або численні родичі. вшанування та продовження родинних традицій. Гарно почувають себе люди похилого віку, вони наповнені життям та бажаннями.

Робота - високооплачувана, престижна та поважна. Людина - знаючий фахівець, вирішує всі питання з мінімальними витратами. Все дається легко, тому що використовується багатий досвід та знання. У колективі панує родинна атмосфера. Вдалі угоди купівлі - продажу. На новому місті Десятка Пентаклів завжди використовує накопичений досвід та спокійно вирішує усі завдання.

Здоров'я міцне, гарна спадковість. Багатий запас міцності та життєвих сил. Якщо людина хворіє, одужання прийде швидко, навколо багато помічників, родинна підтримка та душевне оточення. Та й Десятка Пентаклів може дозволити собі дороге лікування.

Десятка Пентаклів радить тобі прийняти подарунки життя. Відсвяткуйте свій успіх та не забувайте ділитися з близькими та друзями. Відчуй, що матеріальна захищеність поряд з тобою на довгий час. Твої старання та сумлінна праця винагородженні сповна. Ти стаєш багатою людиною не тільки у матеріальному сенсі, а ще й у духовному, успішною людиною, яка може розраховувати на матеріальне благополуччя і надалі.

В перевернутому положенні: великі накопичування не несуть тобі ні радості, ні щастя. Вони - все, чого ти досягла у своєму житті. Родина втрачена, талант загублений, здібності занедбані. Серйозні проблеми з родичами: чвари та сварки, спадкова ворожнеча. Ти маєш можливість втратити все накопичене з вини якоїсь людини.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам