Таро Колесо Року: Мабон, Принцеса Пентаклів

 Таро Колесо Року: Мабон, Принцеса Пентаклів "Старанна Дівчина".

Колесо Року робить оберт, настає час Осіннього Рівнодення. Сили Бога виснажуються, поступово день холоднішає, вночі починаються морози. Тай й день коротшає після Мабону (https://anabureju.blogspot.com/2020/09/blog-post_20.html). Природа  готується заснути. Трава пожовкла, листя на деревах золоті з червоним. Про минулу силу Природи говорить останній урожай, що ще залишився у садочку. Пізні сорти овочів та фруктів дарують соковиті, великі плоди. Важкі виноградні грона -  останнє привітання щирої Природи. Мабон - свято другого урожаю, час, коли завершується збір плодів, початий в Лугносад. Саме зараз людина отримую винагороду за свою важку працю - багатий урожай. Та не забувай поділитися Дарами Природи з іншими. Зараз настає час ярмарків, де можна обмінятися з іншими. Підбивають підсумки, підраховують та розподіляють ресурси. Попереду зима, важкий час холоду, запасів повинно вистачити до наступної весни. Бог -  Король та його Богиня - Королева зараз стають старшими родичами. 

Їх діти, плоди досягнули зрілості, тепер можна використовувати урожай. Бог і Богиня поступово лишаються сили, вони вступають у пору в'янення, заката. Бог стає мудрим шляхетним патріархом, а Богиня - доброю, щедрою та мудрою бабусею.

Придворні Аркани Таро Колесо Року стають старші, мудріші. вони спокійні та врівноважені. Гармонія Душі оселяється при Дворі Пентаклів. Хоч і вже починається занепад, на зміну силі та енергії приходить досвід, знання та вміння.

Розпочинає Придворні Аркани Принцеса Пентаклів. Ти бачиш дбайливу ученицю, яка сидить на столом. Вона рахує монети та ретельно заносить свої розрахунки до зошита. Вона вчиться правильно рахувати та розподіляти урожай, адже попереду довгий зимовій період. Можливо, це її перший дохід, вона ще не має комори або скрині. Золоті монети складені у велику торбу біля її ніг. Та їх зараз вже багато, ти бачиш, що дівчина має велике майбутнє. Вона вдягнена у довгу зелену сукню, прикрашену золотими стрічками, а над головою висить стигле гроно винограду.  Весь Аркан витриманий у теплих тонах Осіні.

Принцеса Пентаклів говорить про молоду людину, яка вчиться або переймає досвід у старших. Не тільки вчиться, а й практикує, приймає реальність через відчуття. Принцеса Пентаклів гарно працює руками, обожнює природу та дбайливо відноситься до неї. Практична користь, реальні справи. Постійність, терпіння та старанність, бажання отримати результат. Навчання та практика, накопичування досвіду.

Час Принцеси Пентаклів: "бабине літо", початок Осені, Осіннє Рівнодення. Вечірній Закат. Вік Принцеси 17 - 30 років, зріле і серйозне ставлення до життя.

Дія Принцеси Пентаклів - отримання матеріальної вигоди, навчання, можливість проявити свої здібності.

Людина Принцеса Пентаклів старанна, охайна, сумлінна учениця. вона спочатку вивчає питання, аналізує варіанти, а потім приймає рішення. Зосереджена та некваплива, надійна, вірна, серйозна. Вона доросла не за роками та практична. Дівчина на яку покладають надії. Дитина заможних батьків. 

Любов Принцеси Пентаклів налаштована на довгий союз. Вона знаходить ресурси для спільного проживання. Та Принцеса Пентаклів може бути занадто матеріальною, виникає конфлікт почуттів та необхідністю вирішувати матеріальні проблеми.

А от у Роботі у Принцеси Пентаклів все майже чудово. Вона ретельно збирає матеріал, упорядковує інформацію, складає каталог. Також вона вчиться на практиці, експериментує, має гарні перспективи, відточує майстерність. Гроші зараз невеликі, та вони зростають поступово, як зростає майстерність та досвід нашої учениці.

Здоров'я добре. Важливо звертати увагу на настрій Принцеси Пентаклів, вона може отримати енергію з природі, та відновитися. Хвороба безпечна, хоч одужання іде повільно.

Принцеса Пентаклів радить тобі ретельно вивчити питання, використовуючи досвід та експерименти. Твоя мета: накопичувати вміння та досягнути матеріального результату. Починай відкладати гроші та вчись розподіляти ресурси. Скурпульозно, терпляче виконуй свою роботу, це приведе тебе до чудового результату та отримання матеріальної винагороди.

В перевернутому положенні: ти занадто нетерпляча! Немає ретельного відношення, все кидається на пів шляху або застряє на дрібницях. Так ти втрачаєш можливість отримати досвід. Занижена самооцінка. Бажання отримати результат тут і зараз, миттєву винагороду.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам