Таро Колесо Року - Королева Жезлів / Палиць

Таро Колесо Року - Королева Жезлів / Палиць "Господиня Домашнього Вогнища"

Молода красива жіночка, вдягнена в ярку сукню, посміхається світу. Усмішка відкрита та завзята, сяє начебто яскраве сонечко. Від жінки надходить радіть, енергія та спокійна впевненість. Так, бо вона - Королева і може все! Вона тримає в руці Жезл, як чарівну паличку, ось зараз Королева змахне своїм Жезлом і всі її бажання виповняться. Волосся Королеви Жезлів зібране в високу зачіску, в яку вплетені яскраві стрічки. Саме ці стрічки прикрашали Майське Дерево де вони і наповнилися чарівною силою. Королева стоїть на кам'яному балконі, прикрашеному рослинами, а за її спиною вже визріває врожай.

Аркан Королева Жезлів говорить про ініціативність, динамизм і активність. Королева сміла та енергійна, артистична, впевнена у собі і емоціональна. Вона - чудова господиня, вродлива і сексуальна жінка. Лідерка в усьому, має бажання і можливість робити так, як забажає. А бажання Королева Жезлів мають велику силу, наповнені енергією та магією.

Час Королеви Жезлів - це самісенька спека після 12 години опівдні, кінець червня початок липня, людина 27 - 40 років, яка вже відбулась як особистість. Це - час динамічного розвитку, проведення ритуалів, особливо для пошуку кохання. Саме в цей час збирають лікарські рослини.

Дії Аркану Королеви Жезлів - домашні клопоти: родинні свята, прийом гостей, весілля. Біля тебе з'явиться нова знайома, енергійна, цікава жінка.

Людина Королева Жезлів - весела, активна, вона наповнює своєю енергією, надихає. Королева Жезлів всюди встигає виконувати свої справи, вдома - чудова господиня, на роботі - успішна бізнесвумен. Гостинний дім завжди відкритий для друзів. Королева завжди знає як здійснити свої плани, виконати бажане. Вона творча особистість яка нестандартно підходить до справ і завжди досягає успіху. Оптимістка, завжди в центрі уваги, полюбляє сміх і веселощі, завжди відкрита для спілкування. Але не треба вважати Королеву Жезлів поверхневою, за веселою і щирою посмішкою схована мудрість і розважливість. Вона любить людей і саме життя. Господиня, яка береже вогнище Роду.

В любові - бурхливі стосунки, чарівні і романтичні. Королева Жезлів може часто закохуватися, але це не довготривалі стосунки, а так, розвага. Якщо вона знайшла свою пару, то стає розважливою та уважною господинею, на її тендітних плечах тримається весь дім. В неї широке коло співрозмовників, всі бажають бути запрошеними до гостинного столу Королеви Жезлів. Важливе місце у стосунках займає секс. Поява Аркана Королева Жезлів може попереджати про нове знайомство або заручини.

В роботі - творчість, запальні ідеї. Королева Жезлів може бути господинею не тільки вдома, но і створити свою успішну справу. Вона очолює і веде процес до завершення. Це не тиран, який примушує, це позитивний і доброзичливий керівник, який працює нестандартно сам і дає свободу своїм підлеглим. Заробіток по Аркану Королева Жезлів достатній для гарного життя, але без надмірностей.

Здоров`я Королеви Жезлів міцне, висока енергія, добрий обмін. Вона дуже мало хворіє, тому що позитивно підходить і до справи, і до свого здоров'я та вміло захищає свій особистий простір. Якщо ти вже захворіла, то одужання пройде швидко і без наслідків.

Королева Жезлів радить проявити свої здібності і відкритися світу. Творчій підхід і наполегливість допоможуть тобі отримати винагороду. Активність і ефективність, швидка течія подій у житті. Тільки твоя ініціативність допоможе тобі стати господинею свого життя. А може поряд з тобою є чарівна жінка, впевнена в собі і впливова, яка з радістю допоможе тобі реалізувати свої мрії.

 В перевернутому положенні Королева Жезлів має завищену самооцінку, самовпевненість. Вона хоче бути завжди у центрі уваги, обожнює похвалу і лестощі, інтригує і тримає інших в напруженні. Вона  потребує повного підпорядкування від своїх підлеглих, а в хвилини незадоволення  - злого язика. Тому держись від неї подалі.Такий тиран і самодур у спідниці. Впізнала себе? Треба як найшвидше все змінювати!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам