Таро Колесо Року: Лицар Пентаклів

 Таро Колесо Року: Лицар Пентаклів "Амбіційний Юнак"

Молодик у дорогому одязі їде верхи на гнідому коні. У одній руці він тримає золоту коштовність, а другою піднімає над головою великий Пентакль. Його кінь спокійно йде дорогою, немає потреби ним керувати, віт теж прикрашений дорогою вуздою. За спиною вершника закріплена дорожня сумка, а також виглядають свитки паперу. Вершник їде крізь виноградник, грона вже налились і потемніли, листя поступово фарбується у кольори Осіні. Навіть сонячні промені вже на такі яскраві, вони тепло-золоті, це останнє тепло цього року.

Лицар Пентаклів говорить про поступовий, повільний рух уперед. Практичність та корисність, витривалість та працьовитість, бажання матеріальної користі, високі амбіції, прагнення все робити найкращим чином. Лицар Пентаклів також долає перешкоди, найчастіше успішно, має довгострокові перспективи, завзято просувається до своєї мети. Це також ділові папери, корисні придбання у господарстві.

Час Лицаря Пентаклів - сутінки, захід сонця. Осіннє Рівнодення, початок Осені. Вік: 25 - 35 років, людина наповнена амбітних планів.

Дії Лицаря Пентаклів: корисна робота, отримання досвіду і матеріальної вигоди. Важливе доручення, ділова поїздка, яку довго і ретельно планували.

Людина Лицар Пентаклів намагається виглядати старшим за свій вік, переконливим та солідним. Він гарний господар, практична людина, та демонструє дуже мало емоцій. Також гарний фахівець, хоч має мало досвіду, та готовий удосконалювати майстерність. Надійний товариш, прагне забезпечити себе матеріально. Перспективний юнак, який приносить матеріальну користь. Частіше за все працює з грошима.

Любов та стосунки Лицаря Пентаклів засновані на повазі, довірі та чесності. Та відносини розвиваються повільно але рівно, емоційні сплески виключені повністю. Родина планує подальше життя, купує корисні господарські речі та ретельно розподіляє дохід.

Робота Лицаря Пентаклів частіше за все пов'язана з паперами, потребує вміння та практичних навичок. Лицар Пентаклів твердо впевнений, що він працює за для накопичення капіталу. Також мова може йти про довгостроковий контракт, надання гарного резюме. Дохід у Лицаря Пентаклів гарний та стабільний, йому вдається не тільки безбідно жити, але ще й відкладати на майбутнє.

Здоров'я добре, Лицар Пентаклів стежить за тим, щоб гарно харчуватися, добре висипатися, а якщо він все ж таки захворів, лікується старанно та ретельно. Хвороба поступово піде, якщо застосовувати додатково лікувальні процедури, масаж та прогрівання.

Лицар Пентаклів радить на поспішати з результатом, перевір усе, ретельно та відповідально доведи до кінця. Завзято та вперто добивайся своєї мети та шукай практичну користь у всьому, що відбувається. Ти отримаєш реальний матеріальний результат та зарекомендуєш себе серйозною людиною та гарним фахівцем з яким можна мати справи.

В перевернутому положенні: все стоїть на місті, немає ніякого руху уперед, навіть повільного. Ти топчешся на місці, постійно доробляєш та перероблюєш те, що вже гарно виконане. Перфекціонізм та бажання все робити ідеально. Може бути і так, що гроші та їх накопичування стають твоєю найвищою метою, все складається у скриню і не витрачається ні в якому разі. Це вже наближається до хвороби. Пам'ятай, все повинно рухатися!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам