Таро Колесо Року: Король Жезлів / Палиць

 Таро Колесо Року: Король Жезлів / Палиць "Володар Сільської Місцевості"

На дерев'яному різьбленому кріслі сидить чоловік. Він виглядає дуже переконливо, але де ж його корона? Так, це єдиний Король, який не носить корони. вона йому не потрібна, всі і так бачать, що перед ними - Король. В руці у Короля Жезл, погляд спокійний і впевнений. Він може і не ставити себе вище інших, але це помітно всім навколишнім нашого Короля. Його вигляд, поза і одяг викликає довіру. Біля ног Короля Жезлів лежить вірний товариш і помічник - собака. Він такий же впевнений у своїх силах, як і його господар. Справжній королівський пес. За спиною Короля ми бачимо чудовий літній день. Спекотне сонце стоїть високо в небі, воно заставило зелену траву пожовкнути. По дорозі ідуть двоє, мабуть селяни, бо в одного на плечі  мотика, вони несуть Жезли. Вони йдуть відпочивати, роботи в полі вже закінчені. Треба набратися сили, бо попереду збір врожаю. 

Король Жезлів - це поблажливий, великодушний, щедрій правитель, чесний і шляхетний, відповідальний та харизматичний. Він довіряє своїм людям, добре володіє собою, гідний і компетентний, опікується своїм оточенням і відповідає за них.

Час Короля Жезлів - кінець червня - липень, перші години після опівдня, людина вже знайшла себе, реалізувалася у соціумі, її вік 32 - 42 роки, вона добре володіє ситуацією і вміє повернути все на свою користь.

Дії Короля Жезлів - прийняття важливого вольового рішення. Вміння брати на себе відповідальність, керування громадою або підприємством. Підвищення по службі, або статуса. Може бути також знайомство з такою харизматичною людиною, частіше чоловіком, високого соціального статусу.

Король Жезлів - поважний чоловік, активний і ініціативний, його зовнішність викликає довіру, хоч і виглядає він молодше ніж є. Це завжди висококласний фахівець, природжений лідер, гордий і харизматичний, впливовий і владній. Але його гордість не переходить в чванство, а владність - в самодурство. Він завжди стоїть на захисті свого клану, громади або підприємства. Це - відповідальний і поблажливий правитель, керівник чи господар.

Любов для Короля Жезлів - інтрига, він страсний коханець. Та процес завоювання для Короля Жезлів може бути важливішим ніж постійні стосунки. Якщо ти хочеш бути поряд з ним, то страсті повинні кипіти, а інтрига - не закінчуватись. Якщо дивитись на сімейні стосунки - то ти маєш чоловіка турботливого та підтримуючого, але він повинен все контролювати, і тебе в першу чергу.

В роботі Король Жезлів - це завжди підвищення або керівна посада.Або власний бізнес. Король Жезлів робить все за своїм розсудом, вміє організувати колектив, його розуміють і люблять підлеглі. Що до грошей - то ми маємо високий і стабільний дохід.

Здоров'я завжди міцне, хороша спадкоємність, активний спосіб життя, енергійність і швидкість. При вже існуючому захворюванні - швидке одужання, не треба перейматися такими дрібницями.

Король Жезлів радить тримати все під своїм контролем, роби все відповідально і розумно, не забувай про тих, хто під твоїм керівництвом. Якщо ти будеш вести справи активно, вони благополучно і швидко закінчаться, а результат порадує всіх. Також можна звернутися за підтримкою до впливової особи, яка допоможе вирішити питання "зверху"

В перевернутому положенні - високомірність і авторитаризм.Особисті інтереси ставляться над прагненнями громади. Це - самовпевнений та марнославний егоїст, який бажає мати необмежену владу. Бо він - центр Всесвіту, який потребує постійної уваги і підпорядкування.

Король Жезлів завершує розповідь про Масть Жезлів /Палиць, далі розмова піде про Пентаклі /Монети. Колесо Року повертає до осінньої пори.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам