Таро Колесо Року: Туз Пентаклів

 Таро Колесо Року: Туз Пентаклів "Дзвін монет"

Перед твоїми очима величезний коровай хліба. Він прикрашеній стрічками, оздобленими монетами, та колоссям. Під короваєм розсипані монети і золоті зерна жита, а над ним в яскраво блакитне небо підіймаються червоні маки. Це - кінець літа, час збирати врожай. А в середині короваю примостилася чарівна фея, яка тримає в руках золотий Пентакль. Настав Лугносад, перші плоди тяжкої праці і довгих зусиль готові. Перші підсумки.

Ситуація починає прояснюватися, ти маєш отримати нагороду або подарунок. Туз Пентаклів говорить про фінансову удачу, достаток, плодючість, перші закладки на майбутнє, ресурс для подальшого розвитку.

Час Аркана Туз Пентаклів - початок серпня, ночі стають дедалі холоднішими, на порозі вже стоїть Осінь. Це 2 - 3  години після полудня, тепло перед заходом сонця. Час розкриття нових можливостей (вік людини Туз Пентаклів - 40 років), початок періоду достатку і процвітання. Саме зараз роблять обереги із соломи та обережних талісманів.

Дії Туза Пентаклів лають впевненість у собі. Це може бути відкриття рахунку в банку, нова зарплатня, поповнення у родині. Людина починає отримувати прибуток від свого хобі, чогось зробленого своїми руками.

Людина Туз Пентаклів має широку душу і щире серце. Вона закохана у Природу, особливо їй подобаються ті місця, які відкривають безмежні простори. Туз Пентаклів цінує комфорт, приємні відчуття, добре готує. Все до чого торкається Туз Пентаклів розквітає, бо він має майстерні, спритні та вмілі руки. це - Майстер своєї справи, Благодій і Дарувальник і все це він робить від щирого серця.

Любов і родина Туза Пентаклів заснована на матеріальному процвітанні та емоціональній стабільності, поважному ставленні один до одного. Будинок Туза Пентаклів - зразок комфорту, він наповнений достатком і красою.

В роботі Туз Пентаклів має змогу повністю розкрити свій талант. Це - період отримання постійної роботи або перехід на нову, більш прибуткову посаду, початок накопичування професійних умінь і закладання достатку у майбутньому.

Здоровья добре від народження, гарний імунітет, бажання жити повним життям. Якщо людина хворіє, то Туз Пентаклів говорить про те, що йде швидке одужання.

Туз Пентаклів радить насолодитися першими плодами твого врожаю та зробити висновки. Дозволь собі радіти і жити з задоволенням, скористайся сприятливими обставинами. Зараз ти вступила в період, коли отримуєш перші матеріальні здобутки, ти відчуваєш під ногами тверду землю, а в гаманці чуєш дзвін монет. Це - відмінна можливість реалізувати задумане і отримати винагороду.

В перевернутому положені Туз Пентаклів каже, що золото зайняло перше місце у твоєму житті, воно затьмарило тобі очі, ти копиш заради накопичення, гроші стали ціллю твого існування, ти навіть не бажаєш їх витрачати, збираєш і складаєш до скрині. Рух життя, радості і задоволення припинився, все стоїть.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам