Таро Колесо Року: Королева Пентаклів

 Таро Колесо Року: Королева Пентаклів "Сеньйора матеріальних цінностей".

Гарна дородна жінка у багатому одязі стоїть на балконі будинку. Її сукня у яскравих зелено-жовтих кольорах, високий білосніжний комір прикрашений коштовностями, а на голові діамантова діадема (Діамета). За спиною жинки важка зелена оксамитова завіса, а перед нею розквітли пізні осінні айстри поряд зі стиглими гронами винограду. Жінка привітна та відкрита, вони дивиться тобі у самісеньке серце. Королева Пентаклів викликає довіру та прихильність до себе. Вона гордо демонструє відкриту скриню, повну золотих Пентаклів, це її накопичення.

Королева Пентаклів говорить про матеріальну безпеку, збереження та накопичення богатства. Багата жінка, розумна, розсудлива та забезпечена. У неї багато дітей, вона пишається ними. Вона далекоглядна, кмітлива, має комерційну жилку. А ще Королева Пентаклів добра, ввічлива, щира, її життя успішне та матеріально забезпечене. Сама ж Королева часто володіє цілительскими здібностями. Зараз саме час примноження своїх накопичень, господарських клопіт, турботи про себе та свою хатиночку.

Час Королеви Пентаклів кінець вересня, початок жовтня, "бабине літо", перші години після заходу сонця. Вік Королеви - 47 - 55 років, вони вже перейшла вік дітонародження та відбулася як жінка.

 Дії Королеви Пентаклів: отримання великої суми грошей, відкриття банківського рахунку або велика інвестиція. Королева також полюбляє коштовності та хутра. Можливо відвідини косметолога або виїзд на природу.

Людина Королева Пентаклів добра і щира, але обережна та передбачлива, мудра та справедлива. Вона цінить матеріальну безпеку, яка дає безпеку емоційну. Гостинна господиня, накормить, напоїть та душу зігріє. Вона не любить ризику, спокійна та практична, завжди доглянута, дорого та гарно одягнена. Добра цілителька яка вміє матеріалізувати свої думки. Досвідчений фахівець у своїй справі.

Любов спокійна та стабільна. Гра почуттів? Це не сюди. Вірна дружина, дбайлива мати, душевна і мудра бабуся. Союз тримається у першу чергу на матеріальній стабільності. Відносини, які тільки починаються, можуть стати міцним шлюбом.

Робота добре налагоджена, приносить великий дохід. Як правило, це приватна справа, родинний бізнес. Стабільне місце з гарним доходом.

Здоров'я міцне від народження. Королева Пентаклів слідкує за своїм здоров'ям, не допускає занедбаних станів. Одужання йде повільно, але без неприємностей. Хворий зцілюється раз і назавжди. Королева Пентаклів, як гарна цілителька, може лікувати руками, масажами.

Королева Пентаклів радить тобі зберегти те, що вже маєш, енергію, ресурси, матеріальну основу. Якщо ти починаєш нову справу, то вона повинна базуватися на первинному капіталі. Ти повинна прагнути до комфорту та богатства, але не забувай, про милосердя, щедрість та доброзичливість. Саме зараз ти зможеш поєднати творчій задум та матеріальний підхід, збудувати результативне підприємство. Ти здобуваєш фінансову незалежність або отримуєш допомогу від заможної жінки.

В перевернутому положенні: красива обкладинка затьмарила твій розум, на шкоду внутрішньому змісту. Ти тільки накопичуєш гроші, щоб сусіди заздрили. Така Королева малодушна, дріб'язкова або навпаки, витрачає гроші, забуваючи про майбутнє. Перевернута Королева Пентаклів не турбується про завтрашній день, любить розкіш та задоволення.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам