Таро Колесо Року: Трійка Мечів

 Таро Колесо Року: Трійка Мечів "Охоронці Темряви".

Помирає старий рік, помирає день, що пройшов. Над горизонтом висить нічне "сонце", повна луна. Вона освітлює землю, але зігріти її не може. Земля оголена, похмура і пустельна. Тільки гілки терена, з яких вже облетіло останнє листя, обвивають три перехрещені Мечі. Все, що розквітло та розвинулося навесні поступово звертається на порох. Доля неминуча. Якщо ти уважно подивишся на Мечі, то зрозумієш, що вони перехрещені руною Хагалаз, природними силами руйнування, самозаглиблення та впевненості у  міцності свого духа. На верхів'ях Мечів сидять три птахи: Пугач (Філін), Ворона та Сова, символи мудрості та війни, вмирання та чорної магії, помічники чаклунів та посланці з світу духів.

Трійка Мечів говорить про те, що зараз панує небезпечна та ворожа сила. Жорстокі руйнівні процеси, помилки, які повторюються, прояснення ситуації несе біль. Ти починаєш усвідомлювати, що це - початок кінця, іде болісна трансформація, та через неї ти набуваєш мудрість та силу, вчишся тримати удари долі. Трійка Мечів - це свари та розлучення, злі думки та наміри, прояви чорної магії та деструктивного чаклунства.Чорна смуга у твоєму житті.

Час Трійки Мечів - наближення півночі, від десятої ночі до початку нової доби. Це листопад, самий початок Зими. Людина починає обмірковувати та переживати особисту смерть (65 - 70 років).

Дії Трійки Мечів: неприємності, лихі звістки, розчарування, перешкоди, втрати. Енергетичні та магічні впливи.

Людина Трійки Жезлів контролює свої емоції, тому здається черствою та жорстокою. Вимоглива до себе і до людей, безжальна, майже не вміє посміхатися і точно не вміє плакати. Зовні Трійка Мечів спокійна, але всередині вона завжди напоготові. Вона намагається стати сильною та навчитися протистояти ударам Долі. Це - чудовий чорний чаклун, одинак або таємничій ворог. Може бути членом спільноти, агресивно налаштованої до інших.

Любов - це ти про що? Неприємне прояснення затягненого конфлікту, охолодження, неприйняття, ненависть. Все же руйнує відносини, партнери стають чужими людьми. Хибні зв'язки, уявні друзі. Емоції зішли до нуля.

Работа теж протікає у стані ворожнечі та ненависті, взаємних претензій робітників один до одного та до керівництва. Провал екзамену, крах проектів, звільнення, безробіття. Грошів немає зовсім.

Здоров'я теж майже немає. Небезпечні хвороби потребують швидкого втручання, професійного лікування або операції. Больовий шок та ниючі затяжні болі. Нещасні випадки, депресії, загострення хронічних хвороб. Людина може стати енергетичним вампіром.

Трійка Мечів радить тобі підготуватися до неприємностей. Безжально розривай зв'язки, руйнуй старі уявлення. Мудрість та сила духа зараз твої союзники. Остерігайся магічного впливу. Втрати, провали. Обставини прояснюються не на твою користь. Ти можеш потрапити до дурної компанії чи до небезпечної секти. Все розвивається погано для тебе, требі почекати.

В перевернутому положенні: твої думки переплутані, як гілки колючого терновника на Аркані Трійка Мечів. Це заважає тобі подолати страх болю та боротися з серйозними проблемами. Навіть вірні охоронці Пугач і Сова не зможуть допомогти тобі. Хаос, паніка, некерованість, купа неприємностей та магічні напади забирають останні сили. Та можлива і така ситуація, коли перевернута Трійка Мечів дає звільнення від небезпеки. Мечі у цьому положенні вістрям вверх. Страждання поступово відходять, починається одужання від страху.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам