Таро Колесо Року: Четвірка Мечів

 Таро Колесо Року: Четвірка Мечів "Довга Зимова Сплячка"

Ось і прийшла Зима. Дні все коротше, холода все сильніше. Сніг накриває землю білою пуховою ковдрою. Він вже не тане, а залишається лежати на холодній землі. Дерева теж засинають, листя облетіло, голі гілки виглядають мертвими. Все живе поступово засинає, настає тиша. Та ось перед нами вгодований сурок. Він накопичив запаси на довгу зиму та повільно вирушає у свою нору. Він виглядає сумним але спокійним. Сурок знає, що повернеться, та це буде далі, прощатися доводиться надовго. А на пагорбі стоять чотири Мечі, як паркан.

Четвірка Мечів каже про бездіяльність, пасивність та інертність. Роздуми та осмислення проблеми. Відмова приймати участь у подіях, необхідність перерви. Прощання та уникнення від дії. Споглядальність та задумливість, медитація, самоаналіз, робота з несвідомим та зі снами.

Час Четвірки Мечів: захід сонця, людина лягає спати. Початок зими, перший сніг. Пора остаточної відмови від професійної діяльності, людині біля 65 років. Вихід на спокій.

Дії Четвірки Мечів: медитація, спокій, дремота, самотність. Відпустка на самоті, санаторій. 

Людина Четвірка Мечів - тиха, спокійна, не помітна. Вона живе своїми думками. Іноді з'являється бажання його пошкодувати та подбати, та Четвірка Мечів почуває себе комфортно. Вона пасивна та інертна, живе у своєму внутрішньому світі, спостерігає та медитує. Одинак, людина, яка живе у суспільстві та не приймає участь у житті цього суспільства. Пенсіонер.

Любов, якої нема. Тиша та спокій, нічого не відбувається, немає емоцій та взаємовідносин. Тимчасове розлучення та самотність. Пара може розійтись, роз'їхатись та продовжує відносини на відстані. Люди, які живуть у одному будинку, не спілкуються між собою, стали чужинцями один для одного. Охолодження та розрив.

Робота: вихід на пенсію, самотність. Підприємство поступово згасає та розвалюється. Заморозка, тимчасове закриття. Грошів немає, співробітники можуть бути скорочені. Мине час та підприємство відродиться, та співробітників можуть не повернути до роботи.  

Здоров'я теж немає. Хвороба протікає повільно, важко встановити діагноз. Лікування принесе одужання, та буде продовжуватися довго. Може бути найкращим лікуванням спокій, сон та відпочинок. Та може бути кома чи параліч.

Четвірка Мечів радить тобі не приймати рішення, проблема ще не дозріла. Треба зробити перерву, відпочити, помедитувати на самоті. Треба запастись терпінням, тому що результату доведеться чекати довго. Зерно тільки висіяли, пройде певний час до того, як воно зійде. Та пам'ятай про те, що зараз не час сіяти, твій майбутній урожай може загинути.

В перевернутому положенні Четвірка Мечів говорить про стан знервованості, занепокоєння, які на дають тобі можливості відпочити. Ситуація поступово прояснюється, ти виходиш зі сплячки, стану бездіяльності. Ти обережно повертаєшся до діяльності. Треба позначити чітку межу, щоб обережність не перейшла у підозрюваність.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам