Таро Колесо Року: П'ятірка Мечів

 Таро Колесо Року: П'ятірка Мечів "Переможені Воїни"

Похмуре зимове небо, гола земля вкрита тріщинами та колючими гілками. Дерева вже заснули скинувши останнє листя. Значно поріділий загін повертається з поля бою. Один воїн несе зброю своїх товаришів, що пали у битві: три Меча, за ним їде поранений боєць, але він зібрав останні сили і несе свій Меч сам. Один з Мечів лежить на землі. Більшість Мечів опущені або втрачені, воїни втомлені та озлоблені: не такого результату вони чекали від цього походу. Їхні фігури оточує туман, він застилає очі, замутніє розум, воїни не можуть вірно оцінити втрати. А розпач та небажання бачити та сприйняти ситуацію дозволяє думати тільки про помсту та бажати реваншу.

П'ятірка Мечів - це війна, жорстокість та ворожість. Протистояння та жага помсти. Ситуація, яку неможливо вирішити, конфлікт як зовнішній, так і внутрішній. Відчай, зрада, безчестя, малодушність, боягузтво, нерозважливі дії та хибні рішення. Поразка, програш, втрата, збиток, занепад.

Час П'ятірки Мечів кінець листопада, початок грудня, після одинадцятої вечора, небезпечний час, який потребує розважливої оцінки, 67 - 70 років, людина бореться з природним ходом життя.

Дії П'ятірки Мечів: конфлікт, провал, поразка, втрата. Зрада, шантаж, збитки.
Людина П'ятірка Мечів не визнає емоції та почуття, тільки холодний розум та логіка. Зневажає слабких, інших просто ненавидить. Вона запекла та жорстока. У повсякденному житті ти можеш цього не помічати, а у критичному стані це може стати неприємним сюрпризом. У хвилини відчаю П'ятірка мечів здатна зрадити або піти на підлий вчинок (вбити товариша, щоб вижити самому, наприклад). Це - порушник правил (моральних у тому числі), зрадник, месник, вигнанець, знедолена людина.
Любов - це війна, відрита ненависть та непідробна злість. Нерозв'язний конфлікт, помста, зрада навмисно, зневага та психологічний тиск, який може перевтілитись у фізичні знущання.
Робота: жорстка, навіть жорстока конкуренція, криза та занепад. В колективі панує "дідівщина", яка руйнує роботу. Усі спробі відновити підприємство марні. Грошів немає, а ось борги зростають як сніговий ком.
Здоров'я у небезпеці, нещасливі випадки, людина саме себе руйнує, веде до серйозної кризи або нервового зриву. Одужання поки не прийде, лікування не дає бажаних результатів.
П'ятірка Мечів радить спершу прояснити собі мету та мотиви підприємства, може  в ньому зараз немає необхідності. Та якщо в тебе немає вибору, починай діяти, але не забувай про честь та доблесть. Пам'ятай також, що ти не застрахована від провалу. П'ятірка Мечів - це крах задуманого, занепад справи та сил. Ти дієш не у той час або не у тому місці. Результат буде набагато гірший, ніж ти очікуєш.
В перевернутому положенні П'ятірка Мечів може не тільки дає негативне значення, а ще й погіршує його. До усього вище сказаного додаються глибокі емоційні переживання. З'являється каяття за здійснене, коли туман падає з очей. Ти намагаєшся зберегти те, що ще залишилось. Може бути невеличка, незначна подія, яка викликає дуже сильні емоції. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам