Таро Колесо Року: Шістка Мечів

Таро Колесо Року: Шістка  Мечів "Подорож по морю".

Чоловік спускає човен на воду. Він тепло одягнений, на голові широкополий капелюх, а на плечі наповнена сумка. Зимова ріка холодна та непривітна, голі дерева сплять в очікуванні приходу тепла, тільки ворони кружляють високо у зимовому небі. Що вигнало у таку пору чоловіка з хати? Термінова справа? Потреба або страх? Та повернути назад він теж не може, Шість Мечів дивляться вістрями йому в спину, вони нібито підганяють його.

Шістка Мечів  - це вимушена подорож. Ти або намагаєшся втекти від труднощів, або стійко долаєш перепони, щоб тільки здійснити подорож твоєї мрії. Ти бажаєш не тільки втекти від проблем, а й повернути собі душевну гармонію та рівновагу. Тому ставиш ціль та ідеш вперед, на дивлячись на перешкоди. Шість Мечів дає можливість проаналізувати ситуацію об'єктивно та абстрактно. Це також може бути робота кур'єром чи посередником, доставка чогось.

Час Шістки Мечів - грудень, майже північ (11 - 12 година). Ідуть важливі зміни які потребують аналізу та цілеспрямованих дій. Людині вже біля 70, вона зайнята повсякденними справами, а мрії залишилися молодим.

Дії Шістки Мечів: планування, обмірковування планів. Та ти не сидиш в очікуванні дива, навпаки, ти готова зірватися вперед будь якої миті. Переїзд (часто вимушений) до другого міста чи країни, депортація, евакуація, виселення..

Людина Шістка Мечів не інертна, вона заглиблена у свої думки, уникає конфліктів, з'ясування відносин. З усіх подій робить висновки, ніколи не ображається, не виявляє емоцій, не любить компанії та вечірки. Це - кур'єр, посередник, біженець або ж втікач.

Любов: це про що? у парі не з'ясовують відносини, а відсторонюються один від одного. Проблеми не вирішують, відносини можуть просто припинитися. Може бути інший варіант: люди намагаються вирішити проблеми через переїзд або втечу. Відносини на відстані. Якщо відносини тільки починаються, вони швидко закінчаться. Емоцій майже немає, треба шукати інші мотиви, які б зв'язали пару.

Робота передбачає великі зміни. Переїзд офісу, перехід на іншу роботу, відрядження. Треба чітко планувати роботу, ставити конкретні цілі. На жаль, оплата праці невелика, разова, по досягненню результатів.

Здоров'я залишає бажати кращого. Людина просто не бажає лікувати хворобу. Доводить ситуацію до критичної у тільки потім починає складати план, як треба лікуватися. Та треба віддати належне, план складається чіткий та вірний, а людина проходить лікування до кінця. Якщо Шістка Мечів випала на вже існуючу хворобу, то саме зараз будет поставлен вірний діагноз та лікарі підберуть гарне лікування, яке прискорить одужання.

Шістка Мечів радить тобі чітко визначитись з ціллю, поставити конкретне завдання та обрати спосіб, яким будеш діяти. Зроби це по пунктах, розпиши усі свої дії. Якщо існує конфліктна ситуація, знайди спосіб уникнути її. Якщо ти вже намагаєшся вирішити проблему, став конкретні цілі та будь готова йти вперед.

В перевернутому положенні Шістка Мечів говорить про те, що ти неспроможна сприйняти вимушений від'їзд. Ти намагаєшся надати спротив ситуації. Це веде тебе до небезпеки, обмеженню руху (можливості пересуватися, навіть, обмеженню фізичного руху). Замість конкретної цілі ти сидиш вдома в очікуванні дива. Не треба наражати сама себе на небезпеку, проаналізуй події, склади план, та вирушай вперед.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам