Таро Колесо Року: Сімка Мечів

 Таро Колесо Року: Сімка Мечів "Небезпечна Чарівниця".

Ось і прийшла Зима. Все майже завмерло. Ні, тільки заснуло, час плине повільно. М'який пухнастий сніг кружляє та поступово вкриває все навкруги. Приємний зимовий вечор схиляє до прогулянок закоханих. Ось стоїть така парочка. Жінка заплющила очі від задоволення, довірливо притулилася до чоловіка. Вона поринула до своїх мрій та не бачить, що її чоловік з цікавістю роздивляється іншу, дуже привабливу, навіть чарівну дівчину. Та тихенько сидить поряд на лавці, але цей лукавий погляд манить до себе та обіцяє інтригуюче продовження цієї "раптової" зустрічі. Дівчина красиво та богато вдягнена, а ув руці вона тримає перо павича - символ чванливості, зарозумілості, марнославства. Її яскравий одяг приваблює сексуального партнера. Але, придивись! П'ять Мечів зверху і два  знизу, Сім Мечів, направили свої вістря у бік чоловіка. Вони намагаються протверезити його, втримати від хибного рішення. Його майбутнє зараз залежить від прийнятого рішення. Тому, що дівчина на лавці - спокусниця, яка провокує його.

Сімка Мечів попереджає тебе про таку пастку, небезпека потрапити на вудку спокусниці, шахраю або ошуканцю. Крамольні думки та вчинки проти правил. Спритність та швидкість мислення. Під красивою обгорткою та знайдеш пусте місце. Маніпулювання та авантюризм. Таємні відносини, обман та зрада.

Час Сімки Мечів - майже північ, останні дні грудня, напередодні новорічних свят, коли ти бажаєш вірити у диво. Людині 65 - 70 років, вона згадує молодість, намагається знову стати юнаком, та не в змозі оцінити вірно свої можливості.

Дії Сімки Мечів - афера та обман. Ситуація дуже заплутана, маніпулювання, використання інших. Люди в масках.

Людина Сімка Мечів хитра та викрутлива. Маніпулятор, який всюди шукає свою користь. Сам собі на розумі. Жінка спокуслива але зажди використовує чоловіків для досягнення своїх цілей. Злодій, шахрай, шарлатан. Спокуслива кокетка, таємна коханка, розлучниця.


Любов охолола. Все набридло, є бажання відновити та освіжити особисте життя. Партнери маніпулюють, використовують один одного, зловживають довірою. Таємні коханці та пригоди. 

Робота нечесна або незаконна, авантюри або звичайні крадіжки чужого майна. Крадіжки інтелектуальної власності. Заробіток у конверті. Тобі обіцяють можливості та високі виплати? Будь готова до обману бо отримаєш крихти від обіцяного.

Здоров'я теж тебе обманює. Справи набагато небезпечніші, ніж виглядають. Приховані хвороби проявляються у самий непотрібний час. Необхідна ретельна діагностика та постійний нагляд лікаря. До того ж існує небезпека з'їхати з розуму у прямому сенсі цього слова.

Сімка Мечів радить тобі прикрасити картину, зроби акценти на зовнішності. Зараз ти можеш ризикнути, але пам'ятай, шо шанси виграти / програти у тебе 50 на 50. Вчися тверезо оцінювати зовнішні обставини, критично мислити. Та не забувай про шахраїв та злодюжок усіх мастей. Сімка Мечів натякають,  що ти марно намагаєшся досягти успіху (можливо шахраї тобі і завадять), але ти придбаєш досвід та гарно проведеш час.

В перевернутому стані Сімка Мечів каже, що ти більш тверезо дивишся на ситуацію. Ти - розсудлива людина та справедливо боїшся, що тебе можуть ошукати, не бажаєш йти на ризик. Іноді може бути що ти сама граєш у таємниці. Твої маніпуляції ніхто не розкриє, але зловживати цим не варто.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам