Таро Колесо Року: Вісімка Мечів

Таро Колесо Року: Вісімка Мечів "Хвора Дівчинка".

Настала справжня Зима. За вікном теплої кімнати ми бачимо ялиночки, які вкрив білий пухнастий сніг. Повільно кружляють сніжинки, біла ковдра поступово вкриває весь світ. Зовсім скоро прийде чарівне свято, якого чекають і діти, і дорослі. Йоль! Уся родина збереться біля святково прикрашеної ялинки, накриють стіл та будуть дарувати подарунки, веселитися та поздоровляти один одного. Та перед цим чарівним святом ще буле найдовша ніч року, Ніч Матерів, найхолодніша та найсуворіша. Маленька дівчинка лежить у ліжку. Вона зі страхом дивиться навколо. Чому вона так турбується? Чим занепокоєна? Можливо, вона дуже не бажає пропустити свято через хворобу. А можливо вона боїться демонів, які господарюють у цей час у світі. Як всяка маленька дівчинка, вона вважає, що якщо сховатися під теплою ковдрою, тебе не знайде ніяке лихо. До того ж біля ліжка сидить мати, яка заспокоює її, посміхається та кладе теплу руку на лоба малій. Та розслаблятися не треба, зверху та знизу їх оточили вісім Мечів. Вони загрожують своїм вістрям та попереджають про небезпеку.
Вісімка Мечів говорить про безпорадність, відсутність енергії, підтримки. Людина наповнена комплексами та страхами, які стримують її потенціал, пасивна та невпевнена у собі. Вісімка Мечів бажає привернути до себе увагу. Вимушена зупинка, обмеження (наприклад, обмеження волі чи хвороба).
Час Вісімки Мечів - напередодні свята Йолю (Католицького Різдва або Нового Року), початок ночі, коли всі наші страхи починають виповзати з таємних куточків розуму. Людині вже біля 70 років, або вона може бути ще дитиною. Така людина потребує уваги та догляду, адже "що старе, що мале..."
Дії Вісімки Мечів: хвороби, енергетичні та фізичні, зупинки та затримки. Обмеження: прибування у лікарні або у тюрмі.
Людина Вісімки Мечів инертна, пасивна, невпевнена у собі. Вона не хоче брати на себе відповідальність, пливе за течією. Залежить від когось, дуже обережна, слабка, потребує турботи та уваги. Хвора людина або звичайний брюзга.
Любов є, але обмежена зобов'язаннями. Або пара тримається разом з якоїсь необхідності. Можлива також залежність одного з партнерів (хвороба, яка потребує догляду), як мати піклується про свою дитину та вирішує усі питання.
Робота, якої немає. Людина не має можливості проявити свій потенціал. Бездіяльність, вимушена відпустка. Немає впевненості у собі, тому не вважає себе гідним отримати гарну роботу. Грошей тому дуже мало, їх можуть часто затримувати.
Здоров'я залежить від настрою. Хвороби частіше за все викликані страхами та небажанням вирішувати проблеми. Можуть бути і дуже серйозні хвороби, людина прикута до ліжка, потрібен догляд та поміч. Можливі психічні розлади, особливо під старість. Одужання під питанням, але при гарному догляді та професійній допомозі воно дуже ймовірне.
Вісімка Мечів радить обмежити витрати енергії, не робіть серйозних вчинків, побережіть себе. Треба спершу побороти свої страхи та комплекси. Ти можеш отримати допомогу, або надати її тому, хто потребує. Результат відкладений на довгий (навіть необмежений час). Та може бути так, що його зовсім не буде.
В перевернутому положенні Вісімка Мечів дає обмеження, які дуже довго стримують тебе. Вони вже стали нестерпними та допомоги чекати немає від кого. Тобі доведеться виходити з кризи самотужки. Так, обмеження суворі, їх важко витримати, але ти вже бачиш світло у кінці тунелю. Вісімка Мечів у перевернутому положенні натякає, що ти вже прямуєш до закінчення періоду вимушеного простою.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам