Таро Колесо Року: Дев'ятка Мечів

 Таро Колесо Року: Дев'ятка Мечів "Жахи та страхи".

Темна безмісячна ніч, немолода жінка біжить геть, рятуючись від зграї кажанів. Нічні кажани завжди асоціювалися з чорною магією, вампірами, темрявою, страхами, нещастями та смертю. Люди бояться їх, бо кажани а ні звірі, а ні птахи, нічні мисливці - хижаки, які уникають сонячного світла. Досі розказують нісенітниці про те, що кажан може вчепитися тобі у волосся та потягнути у своє лігво. Дев'ять Мечів, мов залізний паркан вистроїлися за спиною жінки. Вони відгороджують зону відчуження за якої розташовані території, наповнені тривогою, жахами та страхами. Дуже мало людей наважуються зайти за цей паркан. Та багато з тих, хто туди пішов вже ніколи не повернеться.

Дев'ятка Мечів попереджає про реально існуючу небезпеку. Нещастя, горе, занепокоєння, відчуття неприємностей. Втрата надії та ситуація з якої немає виходу, безрозсудна поведінка. Не має бажання обговорити неприємні теми. Дев'ятка Мечів також говорить про те, що в тебе є сильні магічні здібності, але ти їх дуже боїшся.

Час Дев'ятки Мечів - час чорної магії - північ. Зима вже увійшла повністю у свої права. Людина вже почуває завершення свого життя (близько 75 років) та поступово приймає неминучі життєві зміни. Але ми ще войовниче б'ємося за кожну хвилину, кожний рік.

Дії Дев'ятки Мечів: втрати, провали, неочікувані неприємності, погані новини.

Людина Дев'ятки Мечів зневірилася у собі та у своєму оточенні. Вона самотня бо не довіряє та боїться людей. Всі ситуації розглядаються з боку найгіршого розвитку. Людина (часті за все у похилому віці) дуже боїться смерті. Це може бути монах, людина, яка сторониться суспільства, обриває усі соціальні контакти, але налаштована войовниче. Вдова, яка не може відправитися від смерті чоловіка.

Любов - все дуже складно. У родині партнери не довіряють один одному. У той же час кожен з них страждає від самотності. Може трапитися важен розлучення, один з партнерів  буде мститися та переслідувати другого. Також може бути втрата партнера, яка викличе боязнь смерті.

Робота - нервова напруга та тиск з боку керівництва, колег. Це все не дає можливості зосередитися на роботі. Все це може привести до нервового зриву або звільнення зі скандалом та биттям склянок. Тобі може знадобиться довге відновлення від такої праці. Про гроші навіть і гадки не має.

Здоров'я  - ні яке. Нервова напруга, страх пройти обстеження, постійно відчуваються якісь нездужання, нічні жахи, безсоння. Може бути поставлений невтішний діагноз, а стан хворого постійно погіршуватися.

Дев'ятка Мечів радить тобі прислухатися до свого внутрішнього голосу. Треба проаналізувати ситуацію, це допоможе подолати свої страхи. Підготуйся до неприємних новин та не приймай участь у сумнівних підприємствах. Розчарування та прикрість у цей час, постійний стрес може призвести до фізичної хвороби. Будь обережною, уникай небезпеки. Якщо маєш неприємне передчуття, буль готова, що воно втілиться у реальність.

В перевернутому положенні Дев'ятка Мечів може дати вихід з депрессивного стану, подолання своїх страхів та фобій. Ти вже не боїшся аналізувати свій стан та обговорювати неприємності, які з тобою сталися. Це може бути смерть близької людини, яка травмувала тебе. Або якісь інші теми, що раніше тебе лякали. Саме так ти поступово вчишся приймати життєві зміни.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам