Таро Колесо Року: Десятка Мечів

 Таро Колесо Року: Десятка Мечів "Плач на могилі"

Повний Місяць зійшов над землею. У його холодному світлі ми бачимо могили цвинтаря. Поряд з однією з могил сидить жінка у жалобному вбранні. Лівою рукою вона торкається могильного каменю, а правою витирає сльози з обличчя. Біля неї на землі лежить букет жовтих ірисів, "лілія з мечем" називають ці квіти. За традицією, ірис - це квітка скорботи за померлим, страждання. Та ще ірис символізує надію та просвітлення. А на могильному камені сидить вірний супутник смерті, чорний ворон. З колючих голих гілок терновника вістрям до жінки вистроїлися Десять Мечів. Вони як частокіл обступили її з усіх боків.

Десятка Мечів говорить про відхід, знищення насильницьким способом. Руйнування, розорення, скорботу, відчай. Біль від втрати та небажання змиритися з нею. Хибні надії, галюцинації. Можливо спілкування з потойбічним світом. Необхідність поминального ритуалу або простого прощання.

Час Десятки Мечів - повний місяць, північ, найдовша та найтемніша ніч року. Людина вже почуває наближання смерті (вік 75 та більше) упокорюється з неминучим.

Дії Десятки Мечів: кінець існування (зламана річ, розрив зв'язку), прощання з кимось, втрата близких, похорон, поминки.

Людина Десятка Мечів важко переносить втрати, взагалі неприємності. Вона чуйна та важко прощається з прихильностями. Не любить змін, відлюдник, якому краще наодинці з собою коханим. Десятка Мечів обирає безлюдні місця, де вона може бути на одинці зі своїми думками. Це - одинак, якого побило життя, вдова, яка постійно плаче за своєю втратою. Самотній одинак або охоронець цвинтаря.

Любов, де ви її бачили? Втрата або розлучення, яке больно вдарило по тобі. Тому ти сподіваєшся, що партнер повернеться або навпаки, даєш собі обіцянку, що ніколи більше, да ні з ким, на ні за яких умов... Розходиться пара безповоротно та назавжди, можливо один з партнерів переїжджає у інше місце, або вмирає.

Робота - так її нема! Звільнення, відмова у посаді, вихід на пенсію. Як би там не було, але роботи немає. Крах кар'єри, втрата громадського стану, фінансові збитки. Грошей нема, навіть так: НЕМА!

Здоров'я тема теж. Втрата енергетики, фізичного здоров'я. Можливі психічні розлади, вони навіть можуть бути небезпечними для інших людей. Небезпека насильницької смерті або катастрофи.

Десятка Мечів радить зараз нічого не робити. Твої дії у кращому випадку є безглуздими, нічого не вдасться змінити. А у найгіршому - шкідливими, ти можеш втратити ще більше. Втрату близької людини треба оплакати та починати жити далі. Мрія померла, згадай про неї на її могилі, та ти знаєш, що життя триває. Не чіпляйся за речі, яки відслужили своє. Наші втрати завжди живуть у нашій пам'яті. Згадай померлих родичів. 

Якщо маєш магічні здібності, можна поспілкуватися з потойбічним світом. Це поверне  душевну рівновагу та допоможе отримати важливу інформацію.

В перевернутому положенні Десятка Мечів. Ти розумієш, що впече невпинно, втрати неминучі, смерть - необхідна для продовження життя. Прийняття цих понять веде до доросління душі та набуття мудрості. Людина сама починає перероджуватись та виходить на інше коло життя. Саме зараз ти починаєш розуміти всю глибину, яка укладена у Коло Року.

А далі йдуть Молодші Придворні Аркани, які розповідають про Йоль. 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам