Таро Колесо Року: Принцеса Мечів

 Таро Колесо Року: Принцеса Мечів "Юний Дозорець"

Юна дівчина уважно розглядає у підзорну трубу околиці. Вона вдягнена у туго затягнутий корсет, який нагадує кірасу. На голові - схожий на шолом капелюх, а поясі висить Меч. Навкруги дівчини стоять гармати. Перед нами Принцеса Мечів. Вона вже напів оголила свою зброю, та ще занадто рано для її застосування. Під ногами лежить сніг, а пронизливий холодний вітер грає тогорічним сухим листям. Принцеса знає, що до Весни ще дуже далеко, але поступово день зростає. Це значить тільки те, що життя почало відновлюватися. Так може Принцеса Мечів у підзорну трубу намагається розгледіти завтрашній день?

Принцеса Мечів нервується за майбутнє. Вона бажає володіти інформацією, знайти свою ціль. Аналізує події, що відбуваються та зібрана і готова рушити вперед. Принцеса Мечів підозріла, недовірлива, обережна, пильна але спостережна та допитлива. Вона бажає володіти новими знаннями, швидко рушити вперед до оновленої цілі. У Принцеси мечів є також недолік: її емоції та почуття занадто обмежені.

Час Принцеси Мечів - зимове сонцестояння, початок зими. Північ, час ставити нові цілі, вчитися. Молода дівчина 17 - 30 років шукає свій життєвий шлях.

Дії Принцеси Мечів: спостереження, збір відомостей, стеження.

Людина Аркану Принцеса Мечів володіє гострим розумом, аналітичними здібностями. Вона вміє відшукувати інформацію та намагається все контролювати. Принцеса Мечів завжди має чітку ціль, ненавидить сантименти, бо вважає, що почуття заважають їй жити. Студентка, шпигунка, розумна дівчина, яка росла з дуже суворими батьками.

Любов без почуттів. Може бути тимчасове охолодження у відносинах, а може бути і справжня шпигунська історія. Планування майбутнього та встановлення конкретних цілей. Можливо, пошук нових відносин.

Робота фонтанує багатьма ідеями за задумами. І усі вони мають шанс втілитися у дійсність. Встановлення нових цілей та обрання методів їх досягнення. Пошук нової роботи, навчання перекваліфікація. Мрії про гроші, які ти заробиш.

Здоров'я: зайва напруга може спровокувати захворювання. Надмірна настороженість та підозрілість впливають на нервовий стан. Треба навчання та додаткова діагностика. Є можливість одужати якщо ти ретельно стежиш за рухом хвороби.

Принцеса Мечів радить: постав ціль та збери всю інформацію, але діяти будеш пізніше. Стережись неприємностей. Будуй нові плани на майбутнє. Ти отримаєш важливу та необхідну інформацію. Пам'ятай: попереджений означає озброєний. Обачливо та розважливо плануй майбутні досягнення.

В перевернутому положенні Принцеса Мечів стає тією ще язвою. Емоції заховані десь глибоко під корсет. Вона уїдлива бо бажає захиститися ві суворої дійсності. Принцеса Мечів вже підняла свій Меч вертикально, вона готова спричинити біль іншим, не задумуючись про свої вчинки. Плитки та наклепи, боязнь майбутнього. Все це може бути з причини того, що Принцеса Мечів на встановили собі нову ціль або не зібрала необхідну інформацію.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам