Таро Колесо Року: Король Пентаклів

 Таро Колесо Року: Король Пентаклів " Володар Добробуту"

На масивному дерев'яному троні сидить солідний чоловік. У правій руці він тримає Пентакль і з гордістю демонструє його світу. Він одягнений з розкішшю, на голові золота корона. За спиною Короля зелена оксамитова завіса, а біля ніг стоїть велика скриня. Вона набагато більша, ніж у Королеви Пентклів, до самого верху набита золотими Пентаклями та стиглими гронами Урожаю.

Король Пентаклів заможна, честолюбна людина, яка має можливість (та сміливість) керувати великими фінансовими потоками. Вона надійна, стабільна, віддана своїй справі та людям. Це - збереження та примноження капіталу, великі гроші, забезпечення майбутнього, накопичення та розподіл цінностей. Фінанси Короля Пентаклів працюють на нього та приносять великий прибуток. Для нього у пріоритеті завжди є матеріальні цінності та практична користь, але Король приділяє увагу і благодійності да допомозі іншим. Аркан Король Пенталів може казати про велику спадщину.

Час Короля Пентаклів  кінець вересня, жовтень, перші години після заходу сонця, зрілий, успішний чоловік 50 - 60 років.

Дії Короля Пентклів - отримання великого прибутку, вдалі інвестиції та відкриття нової успішної справи.

Людина Король Пентаклів відбулася у всіх відносинах. Заможна людина, щасливий чоловік і батько, який забезпечив безбідне існування своїх близьких у майбутньому. Але гроші не є його метою, це - інструмент досягнення цілей та можливість насолоджуватися кожен день життєвими радощами. Гурман, який може собі це дозволити, він добре працює та гарно відпочиває. Оптиміст, впевнений у собі та своєму майбутньому. Король Пентакль має високий соціальний статус, керує великою та успішною компанією, мудрий та благодушний порадник.

Любов Короля Пентаклів надійна та спокійна. Родина завжди забезпечена усім, пара підтримує один одного, працює на фінансову стабільність. Та Король Пентаклів потребує турботи та подяки, тоді відносини, навіть ті, які тальки почалися, будуть довгими та міцними.

В роботі все дуже гарно. Настав час, коли досвід та статус працює на свого господаря. Можливо зараз закладається основа для довгострокового проекту, який у майбутньому принесе великий прибуток. Багато грошів, Король Пентаклів має змогу на тільки витрачати скільки йому забажається, але й накопичувати.

Здоров'я відмінне, Король Пентаклів постійно стежить за своїм станом та проводить профілактичне лікування, він - частий гість у санаторіях та профілакторіях. Хвороба швидко мине, одужання тобі забезпечено.

Король Пентаклів радить тобі отримати заслужене та зароблене богатство. Ти маєш вірно розпорядитися грошима, вкласти їх або почати нову справу. Саме зараз ти маєш час навчитися розподіляти та накопчувати і не тільки гроші, а й досвід, енергію та інше. 

Ти набуваєш фінансову незалежність, знаходиш джерело для вирішення матеріальних проблем, можеш отримати нагороду, спадок, велику суму грошей. Також можлива підтримка заможного, впливового чоловіка.

В перевернутому положенні: Людина вважає, що гроші вирішують все, все можна продати чи купити, гроші мають безмежну владу. Перевернутий Король Пентаклів втрачає чутливість, він користується своєю владою над людьми у своїх інтересах. Він стає зарозумілим, самозакоханим, скупим, недалекоглядним, навіть тупим чоловіком.

Король Пентаклів завершує розповідь про Масть Пентаклів та Осінню пору. Колесо Року робить новій оберт, проходить крапку рівноваги та розпочинає Зимовий період.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам