Таро Колесо Року: Туз Мечів

 Таро Колесо Року: Туз Мечів "Дихання Зими"

Сивий старець сидить на голій землі. Він обрав позу для медитації, поринув у себе, у самісенькі глибини свого Я. Очі старого заплющені, а за спиною стирчить встромлений вертикально Меч. С обох боків верхів'я Меча сидять дві сови, вони повернулися кожна у свій бік та пильно охороняють цю територію. Гола колюча гілка терновника обвиває лезо Меча, а сухе листя повільно кружляє та падає на землю. Завіса напіввідкрита, а за нею тоненький серп місяця, що заходить, дарує зовсім трішечки світла. Закінчується місяць та тиждень. Закінчується життя. Туз Мечів говорить тобі про те, що наближається Фінал, треба його усвідомити і прийняти з усією мудрістю, яка в тебе є. Іде Самайн - початок самого темного часу року. Настає мертвий сезон.
Настала тиша. Туз Мечів каже про спокій та зосередження. Всі процеси відбуваються усередині, а зовні безмовність, максимальний спокій. Роздуми, виношування планів, незвичайні ідеї та осяяння. Здібності до яснобачення та контакту з іншими світами. Мислення чітке, проникливе та розважливе. З'явилося ясне бачення своїх цілей, неприємні новини сприймаються з мудрістю та прозорливістю. За допомогою усвідомлення ти прояснюєш ситуації, розумієш справжню картину того, що відбувається, вчишся розрізняти та розпізнавати. Спокій та повна зупинка у справах.
Час Туза Мечів початок листопаду, Осінь, Самайн. Це час від заходу сонця до опівночі (9 година вечора). Людина віддаляється від справ, приблизно 60 років, почато старіння. Саме зараз гарний час для пророцтв, спілкування з предками.
Дії Туза Мечів - медитація на самоті. Роздуми, сеанси спіритизму, миттєвість просвітлення, отримання інформації з невідомого.
Людна Аркану Туз Мечів - одинак, який полюбляє самотність та споглядання. Вона глибоко занурена у себе та не прагне спілкування. Також це може бути соціально активна людина, та для неї дуже важливо мати куточок для того, щоб сховатися від світу та провести якийсь час на самоті.
Туз Мечів - це пасивний наглядач, медіум, інтроверт, пророк. Він не депресивна людина, завжди має ясне мислення та чітке розуміння цілі.
Любов Туза Мечів - прояснення взаємовідносин, пізнання свого місця, тому у паре кожен живе сам по собі. Партнери або набридли один одному, або занурились у своє Я так глибоко, що забули про існування своєї пари.
Робота частіше за все теж на самоті. Глибоке занурення у проект, отримання інформації без спілкування з людьми. Усвідомлення та чітке розуміння майбутніх дій. Вихід на пенсію, самітництво замість роботи. Як підсумок: грошів нема.
Здоров'я: розуміння та прийняття духа. Людина слухає своє тіло та вміє ним керувати. можливість витримати велике навантаження як розумове, так і фізичне. Якщо хвороба вже є: настав час прояснення. Це може бути неприємний діагноз, який тобі потрібно осмислити та прийняти. Або необхідність операції.
Туз Мечів радить тобі зануритись у себе. Тільки переборовши свої страхи ти знайдеш впевненість у собі. Прояви стійкість та мудрість перед неприємними вістями та важкими обставинами. Слухай свій внутрішній голос. Настане прояснення ситуації і ти зрозумієш, що робити далі.
В перевернутому положенні Туз Мечів підіймає зброю напоготові, але він як і раніше знаходиться у стані медитації, заземлення. Людина не має мудрості та предоглядності, вона намагається змінити обставини та природну течію часу. Але це неможливо. Тому часто настає почуття зневіри та безвиході. Пам'ятай, зараз час покою та бездіяльности. Все мине!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам