Таро Колесо Року: Двійка Мечів

 Таро Колесо Року: Двійка Мечів "Два Загострені Мечі"

Ось і закінчився Самайн, починається мертвий сезон. Прийшла Зима, найважчий період року, наповнений страхами та невідомістю. Щоб скрасити нудні будні та якось підготуватися психологічно, люди влаштовують театральні вистави. Ось така вистава розвертається перед нами. Два молодих хлопця розіграють сцену бою. Один з них одягнений у костюм кольорів Осені, другий - Зими. Сама сцена  - це величезний плод Каштана, символу доблесті, мудрості Провидіння, яке охороняє усе живе на землі. Юнаки стоять схрестивши Мечі, а навкруги них літає останнє пожовкле листя. Небо чисте, та воно вже по зимньому холодне.

Двойка Мечів розказує про внутрішній конфлікт. Разум вступає у протиріччя з емоціями. Зараз ти намагаєшся відшукати баланс між емоціями, почуттями та думками, зібрати все до купи, вирішити конфлікти та знайти компроміси. У суперечках зароджується істина. Зараз панує ворожість, суперництво, дратівливість та войовничі настрої.

Час Двійки Мечів - початок листопаду, вечірня пора (9 -10 годин). Людина намагається посперечатися з часом, повернути минулі роки, бо їй вже 60 - 65 років. Настає час фізичного спокою, хоча людина ще намагається вести активне життя.

Події Двійки Мечів: пошук пояснення, роздуми над почуттями, перемовини, з'ясування відносин, символічна битва.

Людина Двійка Мечів дратівлива та знервована, конфліктна, завжди сперечається з оточенням. Почуття або не виявляє зовсім, або відкидає, намагається усі проблеми вирішувати за допомогою логіки. Не терпить бездіяльність та спокій, навіть друзі у такої людини не для спілкування, а для змагання. Це завзятий сперечальник, конкурент та суперник.

Любов: це важко назвати любов'ю. Озброєний нейтралітет. Кожен у парі має своє бачення та наполягає, шо правий саме він. Постійне з'ясування стосунків, але партнери сприймають це як спробу домовитися. Якщо мова іде про нове знайомство, нічого з цього не вийде, ви дуже різні.

Робота: багато пропозицій, та їх дуже важко реалізувати, йде постійний конфлікт сторін. Перемовини з колегами, з'ясування проектів, дружнє суперництво. Можливо участь у конкурсі, отримання грантів чи звання.

Здоров'я : коли людина розуміє, що хвороба серйозна, вона починає піклуватися про своє здоров'я. Як тільки настає полегшення, закінчується піклування, та може бути повернення захворювання. Треба довести лікування до кінця, бо хвороба мине тільки якщо ти будеш її лікувати.

Двійка Мечів радить тобі шукати компроміс та запобігати відкритому конфлікту. Переведи усе у гру або жарт. Подолавши свої страхи, ти зможеш віднайти істину. Примирення сторін. Вірне рішення буде знайдено тільки після довгого та напруженного обговорення.

У перевернутому положенні: намагання уникнути проблеми, пасивність та інертність. У тебе нема бажання  розібратися зі своїми почуттями та думками. Може за тебе приймає рішення дбайливий покровитель? А ти просто пливеш по течії та чекаєш, коли він вирішить усі проблеми.Так, він може тобі допомогти, а може надати "ведмежу послугу". Та тобі зараз так не хочеться вилізати зі своєї мушлі. Тільки пам'ятай, відповідати за вчинки тобі!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам