Таро Колесо Року: Старші Аркани. 0 - Блазень

 Починаю розповідь про Старші Аркани Таро Колесо Року. Відкриває їх Аркан 0 (інколи він ХХ) Блазень.

Ясний сонячний день. Зеленіє трава, яскраві квіти кульбаби,  над квітами пурхають метелики. У великому Колі над прірвою завис молодий веселий хлопець. Коло не звичайне, а чарівне. Його прикрашають чарівні символи чотирьох сезонів року: Весни, Літа, Осені та Зими. Це чарівне Коло несе Блазня у невідоме. Воно котиться так, як йому завдано Природою. Є траєкторія, рух відбувається з певною швидкістю. Але наш Блазень може сам керувати рухом Кола. Він молодий, наповнений силою, він не знає обмежень. Навіть Коло Року і Часу підкоряється його вказівкам. Сама Матінка Природа благоволить йому! Все навкруги відповідають грайливому настрою Блазня. Навіть гірські вершини не лякають. Так, вони символізують труднощі, які зустрінуться на шляху юнака, але вони такі далекі та примарні, що зараз нема бажання думати про них. Придивись уважно, наше Коло, не зовсім рівне, скоріше за все це яйце. Воно каже про зародження нового життя, вихід за межі. У нашого Блазня все тільки починається, тільки від нього залежить те, яким буде його шлях.
Блазень говорить про те, що ти відкрита усьому новому та незвичайному. Жага пригод, ентузіазм заставляють порушувати правила. Вести себе наче дитина, непередбачувано та ірраціонально, бо зараз немає ані логіки, ані розуму. Головний поштовх, мотивація вчинків - внутрішній імпульс. Ти не бажаєш брати на себе відповідальність, але саме зараз ти дивишся на світ новим, свіжим поглядом. Колесо Долі зробило новий оберт, зараз почався процес оновлення і ти вже переходиш на новий виток спіралі Життя. Непередбачувані події та вчинки, руйнування обмежень та кордонів
Час Блазня - -ранок, Весна закінчується, починається Літо. Людина у порі дитинства та юності. час самоствердження та пошуку свого шляху.
Дії Блазня відкривають нові можливості та горизонти. Це може бути перехід на нову роботу. Закінчення навчання та початок праці. Блазень - індивідуаліст, шукає своє. Нові пригоди, поїздка туди, де ти ніколи не бувала. Неочікувані ситуації, які змусять подивитися на життя по новому.
Людина Блазень частіше за все одинак. Біля його ніг лежить увесь світ. Він балансує по тонкій межі між генієм та божевільним. Вітер у голові, наївність, легковажність, безросудність. Руйнування всіляких обмежень та заборон. Блазень живе за своїми законами, за своїм розпорядком. Його завжди помічають між людей бо він дуже незвичайна людина. Мрійник, авантюрист, фантазер. Блазень вільний від кордонів та меж. Він не визнає ніяких правил та чхати хотів на думки оточуючих. Він обирає свій шлях та  не намагається відповідати чиїмось очікуванням.
Любов - це воля. Відносин або немає зовсім, або це вільний союз без обов'язків та обіцянок. Випадкові зв'язки, які можуть бути роковими.
Робота - все до гори дригом. Безладність у справах. Час, коли старими методами вже не можна працювати, в нові ти ще не вигадала. Біла ворона у колективі. Вільний графік роботи. Самостійна праця на одинці з собою. Божевільні проекти, але оригінальні та здатні змінити світ. Але грошів нема, Праця на ентузіазмі та зацікавленості. 
Здоров'я - людина молода душею та повна оптимізму. Хвороба часто переноситься на ногах або зовсім не помічається. Можливі психічні розлади та відхилення. Бажання випробувати нові враження та увійти у змінений стан свідомості.
Блазень радить бути готовою до буль яких несподіванок. Іди своїм шляхом, порушуй заборони та ламай кордони. Саме зараз час оновлення. Треба позбавитися від тягара відповідальності, стати легкою та вільною. Все тільки починається. Тобі доведеться йти новим шляхом, наповненим неочікуваними подіями та несподіванками. Закінчення цього шляху теж поки що є невідоме.
В перевернутому положенні Блазень каже, що ти опираєшся усьому новому. Боїшся змінюватися та ризикувати. Ти підкоряєшся нав'язаним правилам, заперечуєш внутрішню волю, дуже залежиш від чужої думки. Ти йдеш чужим шляхом, живеш чужими почуттями та ховаєш свої бажання. Та може бути і такий варіант, коли необмеженість в усьому та твоя беззалаберність несуть у світ руйнування та хаос. Бо ти не бажаєш внутрішньо рости та дорослішати, недбало відносишся до своїх обов'язків та прагнеш уникнути відповідальності зовсім.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам