Таро Колесо Року: Лицар Мечів

 Таро Колесо Року: Лицар Мечів " Відважний Воїн"

На повному скаку через ворота фортеці вилітає відважний воїн. На ньому залізні обладунки, які прикрашені гострим шипом. Також захищений і його кінь. Гострий Меч войовничого здійнявся над головою, ша спиною розвивається темно-фіолетовий плащ. Фігура Лицаря різко контрастує зі сліпуче білим снігом під копитами його коня. Земля укрита кучугурами снігу  та льодом. Та Лицар не зважає не те, що його кінь може підсковзнутися та впасти на склі льоду. Він жене коня уперед. Що це? Сноровка або нерозсудливість? А Природа вже завмерла в очікування пробудження.

Лицар Мечів говорить про кмітливість та гострий розум, безстрашність та разом з тим готовність йти на конфлікт. Лицар цинічно відноситься до життя, поспішає, метушиться, робить швидкі та ризиковані дії, бо не вміє чекати. Гнів та лють, нетерплячість та поспішність - його риси. Він вибиває з розмірного ритму життя. Лицар Мечів також може говорити про неочікуване послання або непередбачувану подію.

Час Лицаря Мечів - північ, зимове сонцестояння, чоловік або занадто поспішає, або запізнюється у своєму соціальному розвитку (18 - 30 років), робить неочікувані вчинки.

Дії Лицаря Мечів: екстрена ситуація, яка потребує від тебе миттєвого рішення, розрив неочікуваний та швидкий.

Людина Лицар Мечів непередбачувана та метушлива. Вона ще не обміркувала але вже діє, завжди поспішає, постійній учасний конфліктів та бійок. Та вона спритна та хоробра, діє чітко та швидко, насмілюється на найзухваліші вчинки. Може бути нахабною та різкою, це - людина важка у спілкуванні. Лицар Мечів конфліктний порушник спокою.

Любов: відносини руйнує нетерплячість. Партнери не мають терпіння вислухати один одного. Чвари та конфлікти, нерозважливі дії. Якщо це нові відносини, не чекай від них нічого гарного.

Робота: фанатичний захист своїх інтересів. Може бути неочікуване завдання або робота, яка дратує. У колективі постійні конфлікти, претензії керівництва, може бути звільнення зі скандалом. Гроші, якщо вони є, зникають дуже швидко.

Здоров'я: загострення хвороби, швидке та болісне. Можливо, треба буде робити хірургічне втручання. Частіше за все хворобу викликає нервова напруга. Можливі нещасні випадки через метушливість та поспіх.

Лицар Мечів радить не поспішати, зібрати всю необхідну інформацію, побудувати чіткий план дій на майбутнє і чекати. Поступова течія подій може бути зруйнована неочікуваним втручанням. Тобі треба буде прийняти швидке та чітке рішення.

В перевернутому положенні. Ти витрачаєш час та сили марно. Такі дії можуть довести до втоми та нервового зриву. Дратливість на все.  Речі, які тебе не влаштовую навіть трішечки, дошкуляють та викликають бажання все зруйнувати. Ти вже не рада, що вплуталася у цей конфлікт, та зупинитися не вистає сил. Але ж це треба зробити!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам