Таро Колесо Року: ІІ - Верховна Жриця

 Таро Колесо Року: ІІ - Верховна Жриця. "Охоронниця Таємних Знань"

Прекрасна молода жінка у шовковому одязі ніжних кольорів сидить на троні, який нагадує серп місяця. Під її ногами розквітли тендітні бутони. За троном дві свічки, чорна та біла. А на колінах Верховної Жриці лежить розгорнута книга. Можливо, це Книга Тіней, в яку наша чаклунка заносить свої осяяння та одкровення. Бо вона є Охоронницею Тайних Знань. Їй відоме минуле, їй відоме й майбутнє. Її трон - це місяць, що вмирає? Чи може - місяць, який тільки народився? Жриця не тільки володіє таємницями Всесвіту, вона майстерно використовує знання. Жриця - є однією з перших язичницьких чаклунок, які є наймогутнішими та найсильнішими магами. Якщо вона побажає, то поділиться з тобою цими таємницями.  І ти зможеш теж долучитися до кола Охоронців Таємних Знань. 

Верховна Жриця говорить про таємниці та невідоме, герметичні знання та заборонену інформацію. Самотність, мудрість, яснобачення, чуйність та сприйнятливість. Книга Тіней. Отримання важливого знаку, відкриття таємниці

Час Верховної Жриці закінчення ночі, світанок, найкращий час для магічних практик. Це - самий початок весни. Вік чарівниці 38 -55, вона вже здобула досвід, наповнена силами та магією, а до старості ще далеко. 

Дії Верховної Жриці - пошук самотності. Саме вона надає тобі можливість насолодитися спокоєм та розібратися у самісіньких глибинах речей та подій. Сеанс у мага або таролога, психолога або мудрої жінки, допомога або порада. Усі події є непередбачуваними та загадковими.

Людина Верховна Жриця спокійна та тиха. Вона може здаватися байдужою, але це не так. Вона просто замкнута у собі. Такі люди погано йдуть на контакт и не допускають у свій внутрішній простір сторонніх. Вона щаслива у товаристві себе коханої, самодостатня, чуйна та чутлива, користується інтуїцією, мудрістю та знаннями. Вона передбачає та пророкує, вправно використовує магію. Чує вона і критику, але не ображається, а робить висновки на майбутнє. Верховна Жриця готова ділитися знаннями, але віддає перевагу самотності і намагається як можна меньше контактувати  з суспільством.

Любов дуже складна. Відносини на умовах Верховної Жриці, складні та заплутані. Уся справа у тому, що партнери дуже приховані. Вони дуже неохоче пускають когось у своє особисте життя. Тому і нові відносини часто закінчуються не почавшись.

Робота на самоті, магічні практики, розклади таро. Усе невизначене, відпочинок, зупинка, вилучення від справ. Переосмислення та корекція. Можливо твоя робота пов'язана з таємницями та секретами. З грошима теж - таємниця під покровом темряви. Все невизначене та заплутане. Але Верховній Жриці грошей достатньо.

Здоров'я залежить від настрою та емоціонального фону чаклунки. При хворобі, головне - зберігати спокій. Можна лікуватися нетрадиційними засобами, травами, наприклад. Може бути і так, що стан людини як у тумані і немає можливості встановити вірний діагноз. Тому важливо опиратися не тільки на знання, а й на інтуїцію.

Верховна Жриця радить не поспішати. Треба оцінювати обставини спокійно та мудро. Довіряй своєму внутрішньому голосу. Шукай відповіді у собі. Якщо ти не можеш цього зробити, звернись за допомогою до фахівця, психолога, таролога, мага. Всі події дивні та непередбачувані, результат їх зовсім з розуму зводить. Тільки пірнувши глибоко у себе, ти зможеш відшукати вірне рішення. Нез'ясовані обставини, таємні бажання. Хбір ьа володіння інформацією.

В перевернутому положенні Верховна Жриця стає нервовою, неспокійною. Це заважає налагодити контакт зі своєю інтуїцією. Та гасиш своє внутрішнє полум'я, та забула розпалити вогнище зовні. самотність тебе пригнічує, ти боїшся майбутнього. Справи та відносини формальні та вкрай заплутані, недостаток інформації. Ти пірнаєш у Хаос та не бачиш, що коїться навкруги.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам