Таро Колесо Року: ІІІ - Імператриця.

 Таро Колесо Року: ІІІ - Імператриця. "Донька Місячної Богині"

Чарівна оголена жінка сидить на кам'яному троні. На голові красуні корона з квітів. Вона уся оповита чудовими квітами. Незабудки та березки символізують умиротворення, покірність та надзвичайну красу. Донька Місячної Богині - це сама Природа. Вона тримає у руці посох, прикрашений символом Триєдиної Богині. Три фази Місяця - три іпостасі: Дівчина (зростаючий Місяць), Мати (повний Місяць), Стара Жінка (старий Місяць). Жіноча природа мінлива та примарна, вона здатна поєднати у собі темний та світлий боки, добро та зло. Небо над головою нашої красуні теж поділене на дві половини. Одна - темна, ледь осяяна зірочками, друга - у світі повного Місяця. Навіть може здатися, що це Сонце, але ні, місячне сяйво відображає природу жінки. До того ж , місяць відбиває сонячне світло та не має свого. Тому жіноча місячна іпостась не може існувати без чоловічої сонячної. Без чоловічого запліднення жінка не може стати матір'ю. Бог та Богиня міцно пов'язані між собою, вони єдине ціле. Джерело світла та енергії та родюча та живлюча сила які народжують нове життя.

Імператриця це - жіночий принцип, внутрішня енергія, сила, яка дарує життя. Чуттєве кохання, насолода життям, магнетизм та потяг. Мати, яка створює нове життя. Народження усього нового. Це може бути народження дитини, нового проекту або ідеї. Плодючість та достаток, зріст та розвиток, щедрість, великодушність, доброта, краса. Міцний зв'язок з природою та її циклами. Відношення до жінки, як до богині. А як йде річ про чоловіка, то у ньому переважає жіночий початок.

Час Імператриці - кінець весни, початок літа, день ближче до полудня і до самого заходу сонця. Людина, частіше за все жінка, дітородного віку.

Дії Імператриці - усе що пов'язано з народженням нового. Може бути народження дитини або нової ідеї. Виконання материнських обов'язків. Творчій процес створення чогось нового. Виїзд на природу, або переїзд ближче до природи. Турбота про свою красу та тіло.

Людина Імператриця наповнена енергією, чуттєва, пристрасна. Жінка турботлива та ініціативна, милосердна та розуміюча, турботлива та щира. Вона завжди готова прийти на допомогу. Вірна дружина та турботлива мати. Вона відповідально ставиться до справи та не бути займатися тим, що їй не подобається. Щиро розділяє з людьми і хліб, і посмішку. Вона ретельно турбується про свою зовнішність. Імператриця по жіночому тягне до себе та володіє магнетизмом. Це - жінка чоловіка високого статусу, мати, кохана жінка, господиня дому. Імператриця може бути і першою леді своєї країни.

Любов - з малесенької іскорки кохання переростає у міцне справжнє почуття. Жінка обрала саме цього чоловіка для народження дитини та створення родини, а чоловік відноситься до неї, як до богині. Народження спільних планів та проектів. Створення нового союзу.

Робота цікава та творча. Зараз ти можеш розкрити свої можливості. Створення нових проектів, які стануть основою. Підвищення по службі або у зарплаті. Гроші є і продовжують збільшуватися.

Здоров'я міцне. Міцний організм та гарна спадковість. Багато енергії, позитивне відношення до життя. Людина добре виправляється з будь яким захворюванням. Чудові шанси на одужання. Набуття внутрішньої сили.

Імператриця радить на роздумуючи братися за справу та робити її з повною віддачею, радісно та творчо. Будь закоханою у життя та даруй це почуття іншим. Даруй саме життя. Саме час стати справжньою жінкою, кохай та отримуй кохання у відповідь. Спитай поради у мами, бабусі. Приділяй більше уваги дітям. Усі твої починання завершаться чудово. Ціль буже досягнена. Прибуток сам іде тобі у руки. Ти можеш народити щось чудове та чарівне. Живи із задоволенням і ти будеш щасливою не тільки у кінці, а на протязі усього процесу.

В перевернутому положенні Імператриця заперечує жіночність. Вона не бажає творити, втратила ініціативу. Перевернута Імператриця не може народити щось нове, бо не має енергії та бажання. Вона слабка та невпевнена у собі. Та така Імператриця може бути жорсткою, марнославною Вона домінує, підкорює навколишніх. У цьому разі Імператриця намагається керувати світом, та вона сама залишається замкнутою, недовірливою та самотньою.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам