Таро Колесо Року: Х Колесо Фортуни (Фортуна)

 Таро Колесо Року: Х Колесо Фортуни (Фортуна) "Чотири Сезони"

А ось і наше Колесо Року. Просте, дерев'яне колесо з вісьмома осями. Центр Колеса прикрашає пентаграма. Вона вписана у коло, і таким чином перетворюється на Пентакль. По кутам Аркану ми бачимо чотири сезони, які змінюють один одного в суворій послідовності.  Наше Колесо обертається, проходить всі сезони за один рік та починає свій рух знову. Кінець стає початком нового циклу. Весна радує око яскравою зеленню, земля пробуджується, все розквітає. Літо дарує нам стигле колосся та чарівні соняшники. Осінь - пора жовто-помаранчевого листя, шурхіт під ногами та багатий врожай. Зима вкриває землю сліпуче білою ковдрою та наспівує світу колискову. Час перепочинку для того, щоб Весна знову заспівала свою пісню пробудження. Так наше Колесо стає Колесом Часу, воно рухається за законами природи і ніколи не зупиниться.

Колесо Фортуни каже про природні цикли та закономірний, поступовий розвиток. Еволюція, процес становлення. Ти рушиш своїм шляхом за своїм покликанням. Виконуєш завдання та вирішуєш питання Долі. Фортуна - це зміна фази циклів, події, яких неможливо уникнути, рух і поступовий розвиток. Сприятливий момент. Колесо рухається, вдача змінюється на невдачу, світло на темряву. 

Час Колеса - дати усіх свят Колеса Року. Початок, ранку - о 6 ранку, дня - опівдні. Вечора - о 6 вечора, Ночі - о півночі. Людина входить у переломний вік: 13 - 16 підліток, 19 - 20  юність, близько 30 зрілість, аж до свого занепаду та переходу до похилого віку (60 - 61 рік). І старість - 70 та більше. Оберт Колеса 0 - 80 та більше років, всі фази розвитку життя на землі. 

Дії Колеса Фортуни здаються випадковими, але це не так. На все є свій час. Сюрпризи (гарні та ні), дії, які навчають або змінюють нашу долю. Подорожі, які вчать та виховують.

Людина Колеса Фортуни впевнена у собі, цікава, живе своїм життям. Він спокійно і розмірно прямує своїм шляхом. Люди вважають, що він везунчик. Ні, він просто дає дуже сильне почуття часу. І не тільки має, а живе за ним та за законами природи. Це - лідер, упевнений у своєму щасті бізнесмен, у чомусь фаталіст. Азартний гравець.

Любов для Фортуни складна річ. Багато хто його не розуміє. Відносини для Колеса Фортуни призначені для розуміння чогось важливого. Іноді треба зупинитися та переоцінити партнера, передивитися свої дії. Якщо люди живуть у одному ритмі, вони створюють міцну пару, а якщо ні - просто йдуть далі своїм шляхом.

Робота - призначення та покликання. Якийсь період завершується для того, щоб ти розпочинала наступний. Можливість навчатися, розвиватися. Також може бути робота за графіком або за сезоном. Доход гарний та постійний, ти заслужила гарну платню та добрі відносини.

Здоров'я ось не дуже. Колесо говорить про спадкові захворювання, а також про кармічні. Хвороба вказує тобі на якусь проблему, яку ти повинна вирішити. Одужання зі змінним успіхом та дуже повільне.

Колесо Року радить тобі жити за законами природи. Співвідносити свої дії з тим циклом, в якому ти зараз знаходишся. Все буде вчасно! Закономірний розвиток. Зміни йдуть за "вищим" планом. Подарунки Долі або суворі уроки.

 В перевернутому положенні Колесо Фортуни каже про те, що зміни зупинилися. Застій, болото. Ти бажаєш активно рухатися вперед, докладаєш усіх зусиль. Но постійно виникають якісь перепони, які зупиняють тебе. А може навпаки. Події розвиваються так швидко, що ти не встигаєш реагувати. І у тому, і у іншому випадку, руйнується цикл, періодичність змін. Нерівномірність, нестабільність, непостійність. Зараз не час для дії.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам