Таро Колесо Року: ХІ Справедливість / Правосуддя

 Таро Колесо Року: ХІ Справедливість / Правосуддя "Страж Часу"

Перед аркою великого вікна стоїть статуя жінки. Вона тримає у руках чаши чарівних ваг. В однієї з чаш лежать подарунки Красуні Осені, у другій - Господаря Літа. Статуя стоїть так, що поділяє вікно на дві рівні половини. Якщо ти подивишся за чашу Осені то побачиш зимову землю, вкритою сніговою ковдрою, час Зими. А за чашею Літа зеленіє і розквітає природа Весною. Перед нами оберт Колеса Року. Весною все прокидається і розквітає, улітку все живе продовжує свій розвиток. Потім приходе осіння пора і все поступово затихає, визрівають плоди, енергія рослин йде у коріння, тварини готують свої свої нори для довгого сну узимку. Ми маємо два сезони активного розвитку і два для відпочинку. Та Природа не зупиняється ні на мить. Життя з явного переходить у невидиме, майже невідоме для людини. Жінка ця - Справедливість, богиня яка тримає рівновагу між зовнішнім та внутрішнім світом, Страж Часу. Вона поділяє рік на світлу та темну частини та встановлює баланс.

Справедливість говорить про баланс та гармонію, спокій (як внутрішній, душевний так і зовнішній). Ти збираєш плоди своєї праці, отримуєш результат, розподіляєш ресурси. Справедливість - це усвідомлення законів життя, часу і карми. Оцінка своїх вчинків, причин та наслідків. Вміння приймати рішення, виходячи з цього вміння. Почуття часу та ритму всесвіту.

Час Справедливості - Мабон, осіннє рівнодення. Захід сонця, сутінки. Людин поступово переходить у другу половину життя, 40 - 45 років, оцінка себе та переосмислення своїх цілей на майбутнє.

Дії правосуддя - процес прийняття рішень. Розподіл доходів, планування майбутнього. Підписання офіційних паперів: контрактів, шлюбного договору тощо. Винесення судового вироку.

Людина Справедливості чесна, законослухняна та справедлива. Дуже відповідальна та високодіяльна. Вона ніколи та нікуди не поспішає. консервативна в усьому. Справедливість гарно відчуває час. У такої людини все на своїх місцях, згідно розпорядку та віку. Дуже мало емоцій, тому Справедливість цілком передбачувана. Людина закону: юрист, адвокат. Законослухняний громадянин. Посередник. Людина, яка підтримує баланс.

Любов - важка справа. Справедливість обирає партнера одного і на все життя. Шлюб для нього - чесні та відповідальні стосунки. Можливо, що кармічні відносини. Розподіл обов'язків у родині. Поступове накопичування цінностей. Якщо знайомство тільки відбулося, то ці стосунки можуть стати довгими та закінчитися шлюбом.

Робота. Відповідальна людина береться за новий проект, вкладає у нього весь свій досвід та отримує гарний дохід. Все максимально чесно та справедливо. Нагорода за колишні заслуги. Укладання договорів, ділових паперів, перемови. Завершення одного з етапів справи та отримання платні за це. Гроші відповідають майстерності та досвіду. Що ти заслужила, то й отримуєш.

Здоров'я гармонійне та збалансоване. Правосуддя повинно постійно підтримувати форме та стежити за збереженням цього балансу. Одужання може йти дуже повільно і ти просто вчишся жити зі своєю хворобою.

 Справедливість радить зважити усі "за" та "проти". Не поспішай з прийняттям рішення, довіряй своєму життєвому досвіду. Дій чесно та справедливо, за законом. Та достойно прийми винагороду (або покарання), яку заслужила.

В перевернутому положенні перед нами людина, яка втратила почуття часу та міри. Внутрішні ваги і неї зламані. Така людина поспішає, кидає справи на половині. Приймає невірні рішення. Не цінує та не використовує досвід минулого. Перевернута Справедливість нечесна, не вміє брати відповідальність за свої дії, втрачає почуття часу та справедливості.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам