Таро Колесо Року: Королева Мечів

 Таро Колесо Року: Королева Мечів "Господиня Снігів"

Сувора та підтягнута жінка у роках стоїть на балконі. Вона одягнута у елегантну темно синю сукню, а поверх нього - накидка, облямована хутром. Голову прикрашає корона, а в руках наша Королева тримає гострий Меч. Навколо панує Зима, все вкрито снігом. Королева вийшла на балкон щоб оглянути свої володіння. Її погляд гострий та уважний, він пронизує далечінь, як її Меч. Тільки Королева Мечів знає ту таємницю, яка прихована під кучугурами снігу та льодом.

Королева Мечів являє собою сувору, принципову жінку, неквапливу, спокійну та обережну. Вона обачна, розсудлива, розум та інтелект переважають над почуттями. Вона любить самотність, позбавлена життєвих радощів. Королева Мечів - це мудрість, яку ти набула через втрати. Закон Карми та Справедливе Покарання.

Час Королеви Мечів - перші години після півночі. Кінець грудня, початок січня, ідуть Йольські дні, коли найкраще працювати магією передбачення або заклинаючою магією. Час роздумів про смерть та трансформацію. Людина вже досягла похилого віку.

Дії Королеви Мечів - перевірка на міцність. Отримання знаку Долі, мить усвідомлення проблеми. Або до тебе у гості їде жінка у похилому віці.

Людина Королева Мечів - це завжди інтелект та розум, почуття та емоції вона ховає десь глибоко. Замкнена у собі, прихована, мудра та прониклива, Королева Мечів знає таємниці життя та смерті. Вона здатна отримати будь яку інформацію, має магічний дар. Є ясно бачущою. Жорстока, не пробачає помилок, не вагаючись знищує ворогів або тих, хто стає на її шляху. Частіше за все це жінка похилого віку, вдова, сувора та вольова. Відьма, яка виконує волю Вищих Сил.

Любов колись була, зараз це - самотність, без дітей та рідних. Чому так сталося? У кожної Вільми свій шлях та своя відповідь. Королева Мечів давно не відчуває емоцій, вона самотня та сувора. Нові відносини навіть не треба починати. Ти надто критично ставишся до партнера. 

Робота: зараз іде перевірка професійних якостей, треба бути зібраною та постійно включеною у працю. Королева Мечів може казати про звільнення за віком, а може бути - невідповідальність займаної посаді. Керівниця - сувора та принципова, підтримує дисципліну у колективі. Заробітну плату ти отримуєш саме ту, на яку заслуговуєш.

Здоров'я: підозрілість, нервова напруга можуть довести до хвороби. Якщо людина вже хворіє, то необхідно чітко дотримуватись режиму та рекомендацій лікаря. Це - головні умови одужання.

Королева Мечів радить тобі відключити емоції, діяти холодним розрахунком  за ретельно розробленим планом. Бути зібраною та стриманою, спокійно приймати всі удари долі. Та уважно дивитися за використовувати підказки та знамення. Ти повинна критично оцінювати ситуацію. Бути готовою до випробування. Можливо, тобі допоможе справедлива та впливова жінка. А може непередбачувані обставини підкажуть тубі рішення проблеми.

В перевернутому положенні наша Королева не справедлива, а зла та засмучена жінка. Вона руйнує все на своєму шляху. Принципи свої або принципи Богів, не має значення. Саме це несе спустошення та розруху. Вона далеко не мудра, бо своїми діями знищує все на своєму шляху.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам