Таро Колесо Року: ХІІ Повішений

 Таро Колесо Року: ХІІ Повішений "Очікування та жертви". Зимовий ліс.

На дереві прив'язаний за ногу висить чоловік. Його нижня частина, від поясу до ступенів вкрита крижаною коркою. Складається враження, що він провисів у замороженому стані всю зиму. Потеплішало та його голова та тулуб вже відтанули. Хоч чоловік і опинився у незавидному стані, та у нього є можливість подивитися на світ другими очами. Він бачить з незвичного ракурсу речі, до яких звик. Тому ці речі виглядають по іншому, чоловік бачить ті деталі, яких він не помічав раніше. Він припинив очікувати порятунок та почуватися жертвою. Чоловік сприймає світ у новому ракурсі.

Перші проміння весняного сонця намагаються пробитися у лісову гущавину. З'явилася перша проталина і земля намагається прокинутися. На проталині до сонця тягнеться перша квітка - символ перемоги весни над зимовим холодом. Та Повішений не бачить цей осередок надії. Він ще перебуває у стані очікування та жертви.

Повішений каже про обмеження можливостей, втрати та вимушені зупинки. Ти відчуваєш, шо зав'яз у болоті або тебе зв'язали по руках та ногах. Твої жертви йдуть у пустоту, а час витрачено дарма. Внутрішні пошуки та визрівання чогось важливого, неупередженість, переоцінка цінностей, розгляд проблеми під іншим кутом. Нове бачення світу.

Час Повішеного - найтемніша ніч перед сходом сонця та сам світанок. Закінчення зими та перша відлига. Людина у психологічній кризі. Їх декілька: час Сатурна - 28 - 33 роки, криза літнього віку - 59 - 65 років, криза старіння - 75 - 82 років. У цей час людина віддає набагато більше, ніж отримує.

Дії Повішеного: хвороби, виконання рутинних обов'язків, вимушені зупинки у справах, втрати. Довге очікування та глибокі переживання. Зовні здається, що все у нормі, та серйозна робота йде глибоко усередині та приводить до кординальної зміни поглядів на проблему та переоцінку цінностей людини.

Людина Повішений спокійна та повільна, рішення приймає вивірено та після довгих роздумів. Хоч і не одинак, та не любить галасливих компаній та може зовсім не мати друзів. Доля не балує Повішеного. Йому треба навчитися не відчувати себе жертвою, а змінюватися та самовдосконалюватися. Тоді він буде здатен сприйняти чужий погляд на речі та труднощі інших людей. Це - вигнанець, аутсайдер, залежна людина, трудоголік, мученик.

Любов відсутня. Відносини або відкладаються  на потім, або людина не наважується їх почати. Можливо, велика свара розбиває стосунки та викликає охолодження між партнерами. А можливо, шлюб сприймається, як жертва (заради дитини, якоїсь винагороди та інше)

Робота теж зупиняється. Проекти зупиняються, рух повільний, роботу постійно доводиться доробляти, переробляти або відкладати на потім. Довгий пошук нового місця працевлаштування. Грошей або дуже мало, або немає зовсім. Трати перевищують доход, і це стосується не тільки грошей.

Здоров'я - хвороби обмежують активність людини. Можливо знаходження у лікарні, переломи ніг або інше обмеження руху. Інсульти та нещасні випадки. Депресія або стан запою. Прогнози для одужання дуже туманні. Повішений радить тобі бути обережною та обачною. Займи позицію споглядача. Припини почувати себе жертвою, прийми обставини та змирися з ними. Розглянь проблему з іншого боку або подивися іншим зором. Цей Аркан надає тобі духовну винагороду, наче переродження після довгих іспитів. А побутові справи зараз йдуть повільно, або стоять зовсім.

В перевернутому положенні Повішений твердо стоїть на ногах та щей й зафіксований кригою. Саме ця крига і заважає йому йти далі. Можливо, переоцінка цінностей відбулася, але вона поки не вписується у світогляд людини. Тому Повішений стоїть на місці: жити по старому він вже не може, а по новому - ще не хоче. він вагається, але все одно прийдеться починати рух та проявити своє нове "Я".

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам