Таро Колесо Року: Король Мечів

 Таро Колесо Року: Король Мечів "Володар Закону"

У напівтемній кімнаті жарко палає вогнище у каміні. Там горить Йольське поліно. Коли воно прогорить, золу ретельно зберуть та сховають у хаті. На каміні лежать гілочки гостролиста, вони не тільки прикрашають кімнату, а й відганяють зло. Гостролист символізує вічність. Він нібито говорить, що кінець одного кола - це завжди початок нового, нового втілення та нового життя.

У дубовому міцному кріслі сидить Король Мечів. У правій руці він тримає оголений Меч, а в лівій - книгу. Погляд Короля спокійний але суворий, він дивиться прямо тобі у вічі. Король Мечів попереджає, що він є Вищим Суддею, тобі не вдасться нічого приховати від соколиного погляду закону. 

Як ти вже розумієш з опису Аркану, Король Мечів - це суддя, суворий але справедливий. Він має владу, пригнічує своєю авторитарністю, вимогливістю. Розум завжди стоїть перед емоціями. Король Мечів порядній, чесний, об'єктивний. Харизматичний, впливовий Володар Закону. Це - авторитет батька або наставника. Процес завершен, ти переходиш на новий рівень.
Час Короля Мечів кінець грудня, січень, зимові морози. Перші години після півночі. Саме зараз є потреба у самообмеженні та дисципліні. Літня людина, старість.
Дії Короля Мечів - інспекція, зіткнення з законом або з суворою принциповою людиною. Зараз потрібно відключити емоції, зібратися, непорушно вирішувати проблему.
Людина Король Мечів чесна та непідкупна, жорстка та авторитарна, владна та вольова. Він - Володар Закону. Він вершить правосуддя за земними законами, але Король Мечів має дозвіл користуватися і іншими можливостями. Король Мечів завжди дуже сильний Маг. Він пройшов втрати, сувору школу життя, набув гіркий досвід. Саме тому він так цінує щастя. Це керівник, суворий і справедливий, принциповий пенсіонер. Людина закона, вибагливий батько або дідусь, голова родини.
Любов це с початку чесність, потім взаємні обов'язки, далі борг. А почуттям тут місця немає. Шлюбний контракт є. Якщо відносини тільки почалися, то будь готовою до контролю та встановленню певних правил.
Робота пов'язана з перевірками, редагуванням. Інспекції або візит правоохоронців, судові справи. Можливо, тобі запропонують контракт з дуже жорсткими умовами. Критика керівництва, перехід до нового етапу професійного розвитку. Вихід на пенсію або завершення кар'єри. Гроші - офіційний оклад за суворим графіком, видається за вирахуванням усіх податків
Здоров'я потребує уваги. Якщо є діагноз, необхідно його підтвердити. Взагалі, потрібне повне обстеження організму. А щоб одужати - дисципліна та самообмеження.
Король Мечів радить триматися суворих правил та вказівок. Потрібно дотримуватися не тільки земних законів, а дотримуватися ще й Вищого Закону, правил честі та совісті. Діяти потрібно відсторонено та розсудливо. Король Мечів каже, що справи майже закінчена, або життєвий етап добіг свого кінця. Якщо  ти все зробила вірно, без помилок, то маєш отримати винагороду за стійкість та терпіння. Закономірне завершення процесу. Саме зараз у справу може втрутитися Володар Закону.
В перевернутому положенні Король Мечів являє собою деспота та тирана. Солдафон, який доводить до фанатизму дотримування дисципліни. Пунктуальний та вимогливий, відкритий ворог, жорстокий та розважливий. 
Батько, який критикує та принижує. Людина має злі наміри.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам