Таро Колесо Року: І - Маг

 Таро Колесо Року: І - Маг "Дочка Богині"

У темному нічному лісі твориться чаклунство. Перед вівтарем стоїть дівчина. Її руки простерті до неба, очі прикриті, вона вимовляє заклинання. У центрі вівтаря намальований священний пентакль, а від нього навкруги нього по напрямку усіх чотирьох боків світу лежать магічні інструменти: ритуальний ніж Атем, Жезл, Пентакль та Чаша. На них нанесені магічні знаки, які використовуються частіше за все у вікканстві. Ці знаки відповідають мастям Таро Колесо Року. Чотири масті, чотири стихії. Всіма ними володіє Дочка Богині. Вона  - Маг, який живе у повній гармонії з Природою та самою собою. На небі ще видно зірочки, та воно вже починає світлішати. Скоро світанок. Бог та Богиня єднаються. Настає мить просвітлення. Починається магічний ритуал і над головою Дівчини - Мага проявляється знак Нескінченності.

Маг - початок натхненний та енергічний. Ти маєш великі перспективи та можливості, яскраві ідеї та творче самовираження. Сконцентрована воля дозволяє промовляти бажання та втілювати слова у дії. Ти володієш обставинами, ти володієш собою. Спритність, майстерність, свідоме включення до справи. Володіння інструментами та енергіями.

Час Мага - саме початок весни, найкращий час для магічних ритуалів -  ніч перед світанком. Молода людина реалізує свої наміри.

Дії - початок нової справи, магічні ритуали. Будь яка подія як акт творіння. Людина Маг - самобутня особистість, унікальна, цікава, творча, обдарована, чарівна та магнетична. Маг налагоджує зв'язки, харизматичний та ініціативний. Він не потребує партнерів, але залюбки взаємодіє з іншими. Маг знайде спільну мову з усіма, від дітлахів до старців. Він доводить до людей речі Богів. Людина - майстер у своїй справі. Самодостатня особистість, яка спокійно долучається до будь якої справи. Організатор справи або підприємства.Частіше за все Аркан Маг говорить про жінку - чарівницю.

Любов - це відносини двох самостійних людей. Коли є потреба, вони тримаються один одного. А коли нема - можуть навіть не сумувати один без одного. Та й ніколи Ману сумувати. Якщо відносини тільки починаються,  то в тебе є можливість побудувати союз так, як тобі бажається. Можливо створення нової родини або народження дитини.

Робота сам на себе або наодинці. Якщо ти вимушена працювати у колективі, створюй свій особистий простір та відстоюй свою незалежність. Збір матеріалів, застосування знань та вмінь на практиці. Якщо ти підходиш до справи ініціативно та активно, то зможеш заробити чимало грошів. Тому Магу важко робити на когось, йому потрібна своя власна справа.

Здоров'я -міцне, гарна фізична форма. Самолікування, бо ти сама добре все знаєш та вмієш. Нетрадиційні форми лікування. Одужання швидке та без наслідків.

Маг радить тобі відчути силу своїх можливостей. Зараз потрібно не накопичувати знання, а використовувати їх на практиці. Час реалізації ідей та бажань. Будь самостійною та не бійся розпочинати свою справу. Якщо ти проявиш енергію, творчість та впевненість у своїх силах, все в тебе вийде саме так, як ти запланувала. Тримай усе під контролем.

В перевернутому положенні Маг зробив помилку, тому його справа не вдалася. Не вірно обрав час, або переоцінив свої сили. А може Маг забажав обдурити чи схитрувати? Перевернутий маг залежний, несамостійний, безвольний. Ти не впевнена у собі, своїх знаннях та можливостях, тому боїшся помилитися.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам