Таро Колесо Року: IV Імператор

 Таро Колесо Року: IV Імператор "Син Бога Сонця"

Літня спека. Навіть кольори Аркану гарячі. На полі, де ростуть червоні маки, стоїть кам'яний трон. На цьому троні у короні - вінку зі стиглих колосів сидить Імператор. Може це сам Луг, Син Бога Сонця. На грудях у нього висить оберіг у вигляді сонця з восьми променів. У руці Імператор тримає посох, прикрашений символом Бога. Це - символ родючості, чоловічого початку, атрибут Рогатого Бога. Корона зі стиглих колосів натякає на свято першого врожаю, Лугнасад. Саме у цей час чоловік досягає вершини чоловічої сили, стає зрілим. З цього часу він вважається чоловіком, батьком, покровителем. А Боги вже становляться подавцями врожаю. Раніше була розмова про Імператрицю. Разом вони є рівновеликими, ніхто з них не є вищім чи більш значущим. У цьому є відмінність Таро Колесо Року від інших. Імператор - це не власть та закон.

Імператор - це чоловіча сила, батько та чоловік. Соціальний аспект, стабільність та рівновага, стійкість та сила духу. Упевненість у собі, захист, авторитет, популярність, авторитет.

Час Імператора: кінець червня, липень до свята Лугнасад, Літнього Сонцестояння. День від полудня до заходу сонця. Людина має багато сил для досягнення задуманого, вік 22 - 55 років.

Дії Імператора - суспільне визнання та виступи на публіці. Укладення шлюбу або обряд ініціації чоловіка. Чоловічі ігри або змагання. Виконання батьківських обов'язків.

Людина Імператор відповідальна, серйозна та впевнена у собі, у своїх силах та можливостях. Імператор незалежний, на нього завжди можна покластися. Він намагається створити велику родину, шоб віддавати свою енергію та продовжити свій рід. Це - батько та чоловік, керівник великого підприємства. Організатор процесу, покровитель, авторитетна людина. Або навіть "Батько Нації".

Любов для Імператора теж справа серйозна. Відповідально від підходить і до створення родини.Офіційний шлюб або початок спільного життя. Будівництво своєї родинної оселі. Батько та чоловік, який захищає свою родину. У самій родині рівноправні відносини, а нові знайомства закінчаться шлюбом. Допомога адаптуватися у суспільстві.

Робота дозволяє проявити свої знання та вміння. Стабільний достаток, можливість зайняти керівні посади, високе положення у суспільстві. Зростання по кар'єрі. Керівник, який гарно організує роботу підприємства. Великі доходи які постійно зростають.

Здоров'я міцне богатирське. Велика фізична сила та сила духа. Людина з легкістю виправляється з будь якими хворобами. Якщо запит про людину, яка хворіє: саме зараз їй надається шанс подолати недугу.

Імператор радить робити свої справи відповідально, послідовно та серйозно. Захищай суспільні інтереси та інтереси своїх рідних. Треба проявити чоловічі якості та характер. Зараз можлива допомога авторитетної людини, відомої у суспільстві.Не забувай про батька та виконання своїх батьківських обов'язків. Тоді ти отримаєш чудовий урожай. Результатом праці стане піднесення  у своїх очах, визнання у суспільстві. Ти можеш стати відомою людиною або зайняти верхівку кар'єрних сходів.

В перевернутому положенні Імператор не такий вже і зрілий чоловік. Може так статися, що він є безплідним. Несерйозне ставлення до життя, небажання відповідати за свої вчинки, стан підлеглого. Чоловік не бажає бути чоловіком, дорослішати та творити. Він може стати женоненависником або залежним від жінок. Нестабільний стан, який несе неприємні сюрпризи.




 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам