Таро Колесо Року: IX Відлюдник.

 Таро Колесо Року: IX Відлюдник. "Мудрець - Мандрівник".

Людина похилого віку висвітлює камінь зі стародавніми написами. Він одягнений у добротний одяг, у руках тримає міцний посох. У світлі ліхтаря Відлюдника ми бачимо рунічний напис. Можливо цей напис містить всю мудрість сторіч, відповіді на питання, які Відлюдник шукав усе своє життя.

Зима тихо занурює світ у глибокий сон, укриває сніговою ковдрою. Рік поступово добігає свого кінця, як і шлях Відлюдника. Він відкрив для себе істину. Відлюднику вже немає чого шукати у нашому світі.

Аркан Відлюдник каже про довгі пошуки відповідей на питання, які тебе турбують. Особистий шлях та духовний пошук. Своя система цінностей, знання, самотність, відчуженість, спокій, розсудливість. Далекоглядність, мудрість, набуття істини та знань. Вміння бачити сутність проблеми. Вивчення стародавніх написів та пам'яток, руни, огам.

Час Відлюдника - зима, нічна частина доби. Вік людини 80 та більше. Людина вже зробила все у своєму життя та заглибилась у спогади про минуле.

Дії - ізоляція від суспільства, заглиблення у себе, медитація. Находження відповіді на питання, розуміння таємного знання.

Людина Відлюдник розсудлива, обережна, обачна, мудра не по рокам. Емоції заховані глибоко всередині, врівноважена, ти ніколи не зрозумієш, що Відлюдник відчуває. Майже завжди, Відлюдник самотня людина. Він йде своїм шляхом. Та він є надійним товаришем, який завжди готовий прийти тобі на допомогу. Може він не зможе допомогти фізично, та його мудрі поради стануть завжди в нагоді. Не зловживай його довірою та товариством, він може зовсім заглибитися у себе та втратити контакт зі світом. Це - мудрець, вчитель, який має великий життєвий досвід. Людина, яка працює з пам'ятками давнини, рунолог або езотерик.

Любов - це самотність. Неможливість знайти партнера та самотність як спосіб досягнення рівноваги та гармонії. Якщо цей Аркан випав при розгляди стосунків у родини, то це охолодження, немає близьких стосунків, партнери поступово розходяться кожний на свій шлях. Немає взаєморозуміння, кожний хоче уникнути вирішення побутових проблем та розпочати духовний пошук.

Робота у самотності, глибоке занурення у проблему. Ретельний повільний аналіз, який не залишає часу на будь що інше. Особиста творчість та індивідуальні проекти. Наукова праця з старовинними написами або речами. Завершення проекту. Ти можеш піти з роботи, зовсім припинити трудову діяльність. гроші не є ціллю існування, тому їх або зовсім немає, або дуже мало.

Здоров'я так собі. Уповільнення процесів у організмі (як у старої людини). Тому, якщо людина захворіє, то важко відновилися та одужати. Ти тримаєшся на силі духа. Поганий апетит, нестача вітамінів, хвороба може протікати дуже повільно та довгий час.

Відлюдник радить тобі діяти повільно, розсудливо та обережно. Будь розважливою, зараз не час для перемов та активних контактів. Краще за все зникнути із суспільства та побути на самоті. Звернись за порадою до мудрої людини. Ти йдеш довгим та важким шляхом. Він не принесе тобі матеріальний достаток, ти отримаєш життєвий досвід, мудрість, духовні цінності. Віднайдеш істину та зрозумієш свою сутність.

В перевернутому положенні Відлюдник припиняє жити самотньо, він виходить у світ та відновлює контакти з суспільством. Для Відлюдника земні радощі та матеріальний достаток стають головніші ніж пошук духовної істини. Він може обрати хибний шлях, який заведе його у глухий кут. Хибні вчителі, хибне вчення.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам