Таро Колесо Року: V - Ієрофант

 Таро Колесо Року: V - Ієрофант "Добрий Порадник"

На кам'яному троні сидить старий. Він одягнений у вбрання фіолетового кольору - символу мудрості, скромності та помірності. На грудях висить великий медальйон у вигляді Пентаклю, а в руці старець тримає Посох. Його трон прикрашений символами усіх пор року. Перед Ієрофантом, Мудрим Порадником, на колінах стоїть мандрівник. Він склонив голову у ввічливому поклоні та тримає старого на руку. На Аркані - осінь, та вона вже добігає свого кінця. Пожовклим листям грає холодний вітер.

Ієрофант говорить про те, що поряд з тобою (а може й ти сам) є людина, яка стане твоїм наставником, другом та порадником. Людина у віці, захист та підтримка. Передача знань та традицій. Духовна сила, мудрість, чесність. Внутрішні закони, доброта, милосердя. Каяття та прощення. Покровительство та опіка, м'якість та поблажливість.

Час Ієрофанту - пізня Осінь, період в'янення та спокійної, мудрої старості. Вечір, час після заходу сонця. Людина у похилому віці, після 70 років з великим життєвим досвідом, який вона передає іншим.

Дії - зустріч з Наставником або просто зі старими родичами. Набуття гарної та потрібної поради. Подорож до місць сили. Набуття або передача знань та майстерності. Милосердний та чесний вчинок, дії за порадами совісті.

Людина Ієрофант чесна та порядна, щира та добра. Вона поважає старших родичів, береже традиції, цінує думки мудрих людей. Ієрофант тримає зв'язок зі старими друзями, вчителями. Він хоче придбати досвід та передати його наступному поколінню. Цінує товариські відносини та завжди допоможе цінною, доброю порадою. Вчитель та наставник, духовний лідер. Голова великого клану. Священик. Людина, до якої йдуть сповідатися та виливати душу.

Любов - духовні відносини. Чесність, вірність, відданість цінується вище за почуття. Нерівний шлюб, один з партнерів набагато старший за іншого.

Робота: навчання або підвищення кваліфікації. Робота з особистим наставником. Покровительство керівництва, робота вчителем, читання лекцій. Отримання мудрої поради, цінного досвіду. Згуртований, міцний колектив, взаємна підтримка та допомога. Заробіток не дуже великий але стабільний, грошей достатньо для гарного життя.

Здоров'я не дуже. Слабкий імунітет, схильність до хронічних захворювань, хронічні хвороби. Але все не так погано. Людина має величезну силу духа, яка допомагає їй подолати усі негаразди та фізичну слабкість. Хвороба протікає повільно, дуже важко з нею боротися. Якщо розглядаєш людину похилого віку, то вона дуже повільно згасає.

Ієрофант радить звернутися за порадою до мудрої людини або фахівцю з багатим досвідом. Ситуація виникла для того, щоб ти отримала урок та досвід. Результатом праці може бути не матеріальний дохід, а цінний досвід. Підтримка розумної та мудрої людини. Зараз настав час навчитися чомусь важливому, отримати досвід для передачі наступним поколінням.

В перевернутому положенні: пошук вигоди, лицемірство, хитрість, недовіра, брехня. Дурні поради. Дутий імідж мудрої людини. Та замість мудрої поради ти можеш тільки моралізувати та повчати. Немає бажання прийняти досвід старшого покоління. Заперечення авторитетів, традицій. Нечесний вчинок, який викликає сором та докори совісті.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам