Таро Колесе Року: VI Закохані

 Таро Колесе Року: VI Закохані, "З'єднання Рук"

Жінка та чоловік у весільному вбранні стоять на колінах один навпроти одного. Їх руки міцно зв'язані червоною святковою стрічкою. Вона дають клятву бути разом поки любов живе в їхніх серцях. Ця клятва буже такою міцною, наскільки міцно зв'язані їх руки. Цей обряд носить назву "Хендфастінг", шлюбна домовленість. Такі обряди укладали у червні. Саме свято Літи є укладанням офіціальної шлюбної домовленості між Богом та Богинею. Закохані стоять на яскравій галяві, вкритій смарагдовою травою по якій розсипані ромашки. Трав'яний килим перетікає у чарівну сукню свідка урочистої події - самої Матінки Природи, яка благословляє цей шлюб.

Закоханні говорять про з'єднання протилежностей. Рівновага сил, знаходження гармонії, примирення сторін. Вибір зроблений, пошук однодумців, спільні дії. Клятва вірності.

Час Закоханих - травень, початок червня, Бельтайн перетікає у  Літу. Люди молодого віку починають вести спільне життя. Це може бути як офіційний шлюб, так і рішення жити одною родиною.

Дії Закоханих: весілля, вінчання, заручини або домовленість. Приємна зустріч. Укладання договоров. Закоханість, сексуальний зв'язок. Вирішення конфлікту через знаходження компромісу.

Людина Закоханих чесна та щира, надійна, викликає довіру та завжди виконує обіцянки. Спокійна, врівноважена, впевнена у собі та живе з собою в ладу. Добрий товариш та надійний партнер. Закоханому треба спілкуватися постійно, ділитися своїми думками, а для цього потрібен партнер. Молода закохана людина. Наречений чи наречена. Молодята, людина, яка має пару. Єдиний та коханий. Найближча людина.

Любов: весілля. Перший сексуальний досвід. Початок вагітності. Примирення після сварки, відновлення відносин. Щире кохання, довіра, злагода, підтримка та турбота про партнера. Пара не уявляє життя один без одного.

Робота, яка приносить задоволення. Творчість, реалізація задумів та ідей. Гарні відносини зі співробітниками. Укладання домовленостей. Творчі союзи приносять гарний результат. Стабільний, великий заробіток, постійні премії та подарунки.

Здоров'я міцне. Стійкий молодий організм. Гарний настрій та внутрішня гармонія не дає людині впасти у депресію та допомагає підтримувати гарний фізичний стан. Одужання після тяжкої хвороби. 

Закохані радять йти за своїм вибором та обставинами. Знайди собі людину або зайняття по серцю. Роби все красиво, радісно, щоб все виглядало як свято. Здійсни своє бажання. Саме зараз ти отримаєш бажане. Задоволення та душевний спокій, гармонія. Можливість закохатися та проявити почуття.

В перевернутому положенні Закохані говорять про платонічне кохання. Ти занадто ідеалізуєш свого партнера. Такі почуття часто не потребують взаємності. А можливо ти зустрілася з нерозділеним коханням. Твій партнер або ти сама, незрілий та безвідповідальний. Коливання, страх зробити хибний вибір. Ти можеш відмовитися обирати взагалі.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам