Таро Колесо Року: VII Колісниця

Таро Колесо Року: VII Колісниця "Блискучий Вісник"

У чудову Колісницю запряжено пару коней. Один кінь - чорний, як темна ніч, другий - білий, як ясний день. Сама ж Колісниця нагадує за формою сонце. Керує нею візник, вдягнений у небесно - блакитний костюм, прикрашений золотими візерунками. За його спиною на тлі мерехтливих зірок вже розгоряються перші зорі та сходить сонце. Віснику - візнику підвладні і день, і ніч. Він навчився керувати інстинктами, а його розум знаходиться у рівновазі з емоціями. Він сміливо рухається уперед, до своєї мети. Якщо ти придивишся, то помітиш, що на його блакитному одязі не прості візерунки. Це - спіралі, символ руху енергії, розвитку та пізнання внутрішнього світу. У руці Вісник тримає квітку соняшника, символу початку нового дня, пробудження сонця. Він,  як сонячний бог, скеровує свою чарівну Колісницю від темряви ночі до світу надії. Блискучий Вісник сповіщає світ про початок нового дня!

Колісниця каже про початок нового дня, рух уперед. Час сну та відпочинку закінчився, починаються зміни. Від темряви ти прямуєш до світла. Зміни торкаються не тільки зовнішнього життя, а й внутрішнього, духовного. Подорож у глибини своєї душі. Усвідомлення проблемі дає поштовх внутрішньому зростанню. Досягнення мети, перемога та успіх,швидкий розвиток подій. Ти маєш можливість та здатність керувати подіями та діяти цілеспрямовано.

Час Колісниці - весна закінчується, починається плідне літо. Ранок перетікає у теплий день, опівдні. Вік людини 25 - 45 років, можливість фізичної та емоційної концентрації на досягнені єдиної мети. Треба пам'ятати про сатурніанську кризу (27 - 29 років), ці роки не підкоряються Аркану Колісниця.

Дії Колісниці: прояснення ситуації, активація вже розпочатих проектів, початок нових. Перемога у конкурсі. Переїзд, подорож.

Людина Колісниці впевнена у собі, контролює себе, свої дії та емоції, непохитно та неухильно рухається уперед до своєї мети. Перешкод не існує.

Людина смілива та відважна, контролює свої емоції та не боїться їх виявляти. Знає свої мінуси та легко справляється з ними. Надихає та активує навколишніх. Це - лідер колективу, ініціатор, який завжди попереду, успішна людина.

Любов, порозуміння та повна єдність партнерів. Вони роблять одну справу та живуть одним життям. Динамічна та активна пара. Якщо знайомство тільки відбулося, то відносини будуть розвиватися дуже швидко та закінчаться шлюбом.

Робота - кар'єрне зростання. Ти ставиш конкретну мету та успішно її досягаєш. Творчість, натхнення, постійний рух уперед. Відрядження та подорожі. Можливість досягнути мети у найкоротший термін. Лідерство у колективі. Престижна робота. Переїзд. Заробіток хороших грошей та постійне зростання доходів.

Здоров'я чудове. Людина у гарній фізичній формі, наповнена силами та енергією. Швидше за все хвороби швидко минають. Та може бути необхідність у госпіталізації для прояснення ситуації та встановлення більш точного діагнозу.

Колісниця радить бути активною та взяти ініціативу у свої руки. З'ясуйте ситуацію та встановіть точну мету. А тепер - тільки вперед, не відволікаючись на щось інше. Якщо є необхідність - сміливо рушайте у дорогу. На тебе чекає перемога та втілення найсміливіших мрій. Труднощі будуть подолані, а ти вийдеш на новий рівень життя.
В перевернутому положенні: перемога буде досягнена, але ціна за неї - надвисока. Внутрішня боротьба, сроки відсуваються, рух уповільнюється. Можливо, тобі здається, що ти зайшла у глухий кут. Тобі треба зупинитися та проаналізувати події, розібратися у своїх внутрішніх проблемах. Можливо, ти занадто самовпевнена та поспішаєш. Тимчасовий застій, неочікувані затримки, втрата мети.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам