Таро Колесо Року: VIII Сила

 Таро Колесо Року: VIII Сила "Молодий Лев"

Спекотний сонячний літній день. Яскрава соковита трава, наче смарагдовій килим, застилає увесь простір до самого горизонту. А далі стоять гори, невисокі, але міцні, фундаментальні. А на передньому плані напівоголений чоловік зійшовся у бою з диким туром. Чоловік міцної статури, з вражаючими м'язами. Його довге волосся на голові стримує червона стрічка, символ пристрасті, боротьбі та відваги, великої життєвої енергії та активного чоловічого імпульсу. На грудях він носить амулет у вигляді голови лева, який наділяє чоловіка силою та міццю царя звірів. Цей амулет надає могутність, мужність, хоробрість та благородство. Він і зійшовся у двобої з диким звіром , тому що серед людей немає для нього гідного суперника. Дикий, а потім і домашній тур - бик є символом міцності та плодючості, влади,а також агресії та насилля.

Аркан Сила говорить про життєві сили та енергію, фізичні можливості та велики навантаження. Сила вміє направляти величезну енергію у потрібне русло, отримувати повну віддачу від життя. Мужність, хоробрість, виклик на поєдинок. Сила вміє подолати страхи, працювати з натхненням, отримувати радість від перемоги (і над собою, і над суперником). Перемога, слава та успіх.

Час Сили середина літа, опівдні. Людина виходить на пік своєї фізичної форми, 30 - 40 років, час успіхів та досягнень.

Дії Сили: поєдинок, іспит, екзамен. Перевірка на міцність та перемога у змаганні.

Людина Сила енергійна, фізично сильна, міцна та навіть зухвала. Впевнена у собі та у своїй перемозі, вольова та пристрастна. сила не боїться труднощів, за справу береться завзято, з натхненням, доводить все до кінця. З людьми він говорить з позиції сили, головним аргументом є кулак. Сила завжди опирається на фізичну силу. Він відмінний енергетичний донор, м'язи проекту, виконавець.

Любов - це суперництво. Двоє сильних людей з'ясовують, хто кращий. Може бути, що один з партнерів демонструє свою силу (може навіть фізичну) та пригнічує другого. Але союз Сили дуже міцний, партнери постійно підживлюють один одного енергією. Союз людей, які прагнуть перемоги. Сила має велику сексуальну енергію, тому партнери пов'язані між собою ще й сексом.

Робота: іспит, який людина успішно долає. Час продуктивної праці, інтенсивний графік, багато зустрічей, дискусій та обміну думками. Можливо, робота пов'язана з фізичними навантаженнями. Високий дохід, який постійно зростає.

Здоров'я міцне, величезна життєва енергія, якою людина залюбки ділиться з усім світом. Гарний імунітет, хвороби відскакують від тебе, як горох від стіни. Якщо хвороба вже є, то зараз настав період швидкого одужання.

Сила радить тобі мобілізувати усі ресурси, подолати страхи та сміливо братися за справу. Ти можеш кинути виклик ворогу або конкуренту. у цьому бою ти отримаєш перемогу, якщо візьмешся за справу енергійно та з натхненням. Так, для цього тобі прийдеться важко працювати, але твої зусилля будуть винагороджені. Подолання перешкод, досягнення мети, отримання прибутку, перемога.

У перевернутому положенні Сила не контролюється. Переважають первісні інстинкти. Енергія не реалізується, бажання залишаються невиконаними. Людина може стати диким звіром, який вміє контролювати себе, свою силу та свої вчинки. Може бути ще такий варіант: людина не вміє контролювати свою силу та марно витрачає її. Відбувається перевитрата енергії, яка веде до знесилення та проблемам зі здоров'ям.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам