Таро Колесо Року: ХІІІ Смерть

 Таро Колесо Року: ХІІІ Смерть "Чорна Дама"

Дама ховає своє обличчя за чорною вуаллю. Її довге темне волосся вже торкнулася сивина. Дама одягнена у сукню фіолетових відтінків, прикрашену візерунками, яка  надає їй величі та суму. А в руках вона тримає косу, лезо якої нагадує серпа старого місяця. Біля Дами розквітають білі хризантеми, а з іншого боку лежать гарбузи. Це нагадує нам про свято Самайн, коли межа між світом живих та світом мертвих стає такою ж тоненькою, як і вуаль Дами. Духи у цей час мають можливість проходити у наш світ та ходити по землі. А неподалік палає священне полум'я - вогнище захищає та відганяє темряву геть. За спиною Дами темне небо, на ньому немає жодної зірочки. Це тому що саме зараз відбувається сонячне затемнення. Тоненька смуга залишилася від сонця, воно майже все закрито місяцем. Темрява вступила у повне володіння світом. Чорна Дама - це сама Смерть. Давні легенди кажуть, що вона з'являється у саму темну ніч, як тільки пройде опівночі. Смерть йде сповістити про чиюсь смерть. Повітря просякнуто смертю, вона приходить і до сонячного бога. Він помирає, а його дружина стає старою. Це одна з іпостасей Триликої Богині, стара тримає у руках кривий ніж (або серп), символ місяця, що вмирає.

Смерть говорить про те, що настав час змін. Цикл добігає свого кінця, починають глобальні та необоротні зміни. Це може бути втрата (фізична смерть теж) або розлучення, трансформація, шо веде до відродження. Ти дуже сильно залучена до ситуації.

Час Смерті триває від Самайна до Йоля (листопад та майже весь грудень, до 20 чисел), самий темний період року, опівночі. Людина досягла глибокої старості, 80 років та більше. Вона живе останні роки перед фізичною смертю. Зараз саме час для ворожіння та отримання поради від духів

Дії Смерті неочікувані, стресові. Вони запускають процеси трансформації та серйозних змін. Ти зіткнешся зі смертю (своєю або станеш свідком чиєїсь), маєш можливість доторкнутися до потойбічного світу, працювати на цвинтарі.

Людина Смерть спокійна та прозорлива, впевнений у собі, самодостатній. Мудрий та дорослий не за роками. Смерть усіх бачить наскрізь. Вона часто має справу зі смертями, але вміє відновлюватися та жити далі. Смерть вміє та легко контактує зі світом духів, зовсім не боїться потойбічні сили. Це медіум, людина, яка примушує тебе змінюватися. Робітник цвинтаря або похоронної контори. Смерть викликає страх та побоювання, бо своєю появою несе зміни у суспільний розклад.

Любов вже мабуть померла у цьому союзі. Охолодження та розрив стосунків. Або трансформація та переосмислення. І початок нового циклу. Можливо щось або хтось примусить тебе змінити свою думку про обранця.

Робота - глобальні зміни: реконструкція підприємства, зміни керівництва, розкладу та системи праці. Можливо тобі час звільнитися та знайти щось інше або піти у відпустку. У колективі важкі відносини, свари та недовіра колег, страх спілкування. Ти можеш піти працювати у ту сферу, про яку не маєш уяви зовсім. Грошей або немає зовсім, або вони надходять дуже не стабільно.

Здоров'я: від важкої хвороби до незворотніх змін у організмі. Можна сказати, що здоров'я немає зовсім. Довга хвороба від якої людина поступово згасає. Якщо випав цей Аркан при запиті про здоров'я: йди швидко до лікаря. Одужання повільне та довге, прогнози не самі кращі.

Смерть радить ставитися до справи максимально серйозно. Тобі прийдеться змінити методи роботи або передивитися свої цілі, м'яко кажучи, змінити повністю своє ставлення до справи. Та бути готовою до довгого та емоційного періоду трансформації як зовнішньої, так і внутрішньої. Зміни прийшли різко, вони незворотні та неочікуванні. Можливо зараз завершується один з етапів. Тобі треба повністю передивитися свою систему цінностей.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам