Таро Колесо Року: Страшний Суд / Суд

 Таро Колесо Року: Страшний Суд / Суд "Шлях до Світла"

Холодна зима. Все навкруги вкрито снігом. Молода вродлива жінка біжить босоніж снігом на зустріч першим теплим променям. Вона наче підіймається з колін та тягнеться до весняного сонечка. Перші теплі промінчики вже пробиваються через хурделицю та темне нічне небо. Жінка вдягнена у теплий хутряний плащ, та він тільки заважає їй бігти вперед. Тому жінка розстебнула його, він спадає з плечей і відкриває тоненьку шифонову сукню ніжного рожевого кольору. Вдалині стоять масивні гори, як непорушні процеси. Та під ногами жіночки вже прокинулися та теж тягнуться до сонечка перші весняні квіти, як надія на оновлення та визволення. 

Суд каже про те, що звільняєшся від обмежень та гнітючих обставин та отримуєш колишню легкість, повертаєшся до внутрішньої свободи. Настає новий період життя. Відкривається друге дихання. Просвітління, подолання психологічної кризи. Ти входиш у пору невідворотних та глобальних змін, які пов'язані з течією часу. Зараз тобі потрібно прийняти себе у новій якості.

Час Суда - світанок, зима вже добігає кінця, починається весна. Людина проходить кінцеві фази фізіологічних процесів або важливі соціальні зміни. Вік людини: кризи підліткового, середнього, перехідного віку (15 - 19, 25 - 29, 39 - 45, 55 - 60 років).

Дії Суда глобальні та невідворотні. Перехід до нового статусу, довгоочікувані події, вихід за межі, крок до волі. Дії не завжди щасливі, але вони надають тобі стимул рухатися далі.

Людина Суд безкомпромісна сильна та вольова. Вона завжди знає що їй треба та твердо рухається до цілі. Суд завжди відкритий для усього нового та недослідженого. Людина Суд обережна, але не цурається контактів з іншими. Їй важливо мати міцні та глибокі відносини. Це - людина, вільна від рамок. Вона маже навіть жити поза соціумом та системою. Завжди сама обирає свою роль у суспільстві.

Любов - це доля. Може бути довгоочікуваний шлюб, а може бути таке ж довгоочікуване розлучення. Серйозна розмова, яка ставить усі крапки на свої місця. Важлива, доленосна зустріч. Нові відносини як правило приведуть до щасливого шлюбу.

Робота йде через зміни, кординальні та доленосні. отримання першої роботи, підвищення по кар'єрі, перехід на новий професіональний ступінь. Поява нового надійного партнера, звільнення від рутини, вихід на пенсію. Можливо, ти вирішиш відмовитися від кар'єри для того, щоб реалізувати себе як "вольний митець".

Здоров'я теж радує. все не так погано, як здавалося з першого погляду. Звільнення від роздумів про хворобу, відчуття легкості та наповнення енергією та силами. якщо людина хворіє, то зараз вона нарешті одужає. Та не треба дивитися на світ через рожеві окуляри. Можливо підтвердження небезпечного діагнозу. Людина виходить з психологічної кризи.

Суд радить тобі підняти нарешті погляд до неба та подивитись на перші проміні весняного сонечка. Сміливо та впевнено берись за справи. Звільнись від усього старого та не лякайся змін. Зараз час вирішення проблеми. Вихід з глухого кута знайдено! Ти починаєш дихати повними грудями та звільняєшся від обмежень.

В перевернутому положені Суд каже, що ти не відчуваєш течію часу. Зміни йдуть, та ти хм опираєшся. Намагаєшся жити за старими законами. Або навпаки, поспішаєш, хоча ситуація тільки ось - ось дозріває, а події ще неможливі. Тому часто ти відчуваєш незадоволення, навіть знаходишся у депресивному або у агресивному стані. Так можна наробити багато помилок, які потім тобі ж і доведеться виправляти.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

АГМЫ. Продолжение

Рунический став для поиска сотрудников

Когда это произойдёт? Определяем время события по Рунам